Ελληνική έκδοση Breitling Superocean Heritage στον καρπό του Σωτήρη Κοντιζά
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ελληνική-έκδοση-breitling-superocean-heritage-στον-καρπό-του-σ-561969145

Ελληνική έκδοση Breitling Superocean Heritage στον καρπό του Σωτήρη Κοντιζά

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Breitling δημιουργεί μία συλλεκτική έκδοση του Superocean Heritage B20 Automatic 44, στα χρώματα της γαλανόλευκης. Είναι ένα ρολόι που δημιουργήθηκε μόνο για την ελληνική αγορά και είναι περιορισμένης έκδοσης, μιας και θα κυκλοφορήσουν μόνο 100 αριθμημένα αντίτυπα με ειδικό engraving της ελληνικής σημαίας στο πίσω μέρος της κάσας.

Ελληνική έκδοση Breitling Superocean Heritage στον καρπό του Σωτήρη Κοντιζά-1

Πρόσωπο της καμπάνιας για το λανσάρισμα του Greek Edition Superocean Heritage είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς, ένας άνθρωπος που ενσαρκώνει τέλεια τον cool χαρακτήρα του ρολογιού. Η δική του βόλτα στα σοκάκια του κέντρου της Αθήνας, ισορροπεί ανάμεσα στο σύγχρονο και την παράδοση. Στον καρπό του ένα ρολόι ντυμένο με τα χρώματα της Ελλάδας, λευκό καντράν και μπλε κεραμική στεφάνη, μοναδικός συνδυασμός σε όλη την συλλογή Superocean Heritage.

Ελληνική έκδοση Breitling Superocean Heritage στον καρπό του Σωτήρη Κοντιζά-2

Το Superocean Heritage B20 Automatic 44 είναι εμπνευσμένο από το αυθεντικό Superocean της δεκαετίας του 1950 και συνδυάζει τον iconic σχεδιασμό του ιστορικού ρολογιού με μία μοντέρνα πινελιά. Η Superocean Heritage συλλογή είναι από τις πολύ αγαπημένες στην Ελλάδα μιας και ακροβατεί ανάμεσα στο sport και το κλασικό, με μία modern retro αισθητική που πάντα χαρακτηρίζει τις συλλογές της Breitling.

Ελληνική έκδοση Breitling Superocean Heritage στον καρπό του Σωτήρη Κοντιζά-3

 

Το πρακτικό μπρασελέ του από ανοξείδωτο ατσάλι εφαρμόζει τέλεια στον καρπό. Για τους λάτρεις των σπορ το ρολόι μπορεί να φορεθεί και με λουράκι από καουτσούκ σε μπλε χρώμα ίδιο με της στεφάνης. Πολύ ελαφρύ για βουτιές στις ελληνικές θάλασσες αλλά και ιδανικός σύντροφος για κάθε μέρα, όλο τον χρόνο.

Ελληνική έκδοση Breitling Superocean Heritage στον καρπό του Σωτήρη Κοντιζά-4

Έχει ατσάλινη κάσα 44 χιλιοστών, αντιαντανακλαστικό κρύσταλλο ζαφειριού, βιδωτή κορόνα, κεραμική στεφάνη που περιστρέφεται αμφίδρομα και είναι αδιάβροχο στα 200 μέτρα. Στο εσωτερικό κρύβει τον αυτόματο μηχανισμό Β20 της Breitling, ο οποίος έχει πιστοποίηση χρονομέτρου από τον επίσημο Ελβετικό Οργανισμό Πιστοποίησης Χρονομέτρων (COSC), όπως άλλωστε όλα τα ρολόγια του ελβετικού οίκου.

Ελληνική έκδοση Breitling Superocean Heritage στον καρπό του Σωτήρη Κοντιζά-5

H τιμή του νέου Superocean Heritage B20 Automatic 44 Greek Edition είναι 5.350 €.

Περισσότερες πληροφορίες για την Breitling εδώ.

Breitling Boutique Athens: τηλ.: 210-3629832

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή