Οι «αστερίες» της Tissot σε νέες περιπέτειες
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
οι-αστερίες-της-tissot-σε-νέες-περιπέτειε-561975256

Οι «αστερίες» της Tissot σε νέες περιπέτειες

Έχει ξεπεραστεί προ πολλού η αντίληψη ότι ένα καταδυτικό ρολόι πρέπει να είναι ένα αρρενωπό, ογκώδες εργαλείο για τον βυθό. Τα σύγχρονα μοντέλα καταδύσεων μπορεί να εγγυώνται υψηλές επιδόσεις και ασφάλεια κάτω από το νερό, είναι όμως σχεδιασμένα με κομψές, εργονομικές γραμμές ώστε να ταιριάζουν σε κάθε καρπό, κάθε στιγμή, οπουδήποτε. Τρανταχτό παράδειγμα η συλλογή Seastar της Tissot, η οποία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με φρέσκες εκδόσεις για το 2022. Τα κορυφαία μοντέλα της σειράς Tissot Seastar είναι τα Seastar 1000 Quartz και Seastar 2000 Professional Powermatic 80, όλα υψηλής ποιότητας ρολόγια που μπορεί να γεννήθηκαν στα ελβετικά βουνά, είναι όμως έτοιμα για περιπέτειες στη θάλασσα.

 Οι «αστερίες» της Tissot σε νέες περιπέτειες-1

 

Seastar 1000 Quartz 36mm

Με διάμετρο 36 χιλιοστών, ταιριάζει εξίσου σε ανδρικούς και γυναικείους καρπούς. Διαθέτει μαύρο, μπλε ή λευκό γυαλιστερό καντράν, με λεπτομέρειες από κίτρινο χρυσό ή ατσάλι.

Οι «αστερίες» της Tissot σε νέες περιπέτειες-2

Αντέχει σε πιέσεις έως 30 bar, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να καταδύεται άφοβα μέχρι 300 μέτρα βάθος.

Οι «αστερίες» της Tissot σε νέες περιπέτειες-3

Eίναι προικισμένο με μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη για τον υπολογισμό του χρόνου κατάδυσης ενώ δείκτες και ενδείξεις των ωρών είναι γεμισμένα με φωσφορίζουσα ουσία για τέλεια ορατότητα στο σκοτάδι.

Οι «αστερίες» της Tissot σε νέες περιπέτειες-4

Συνδυάζεται με στιβαρό ατσάλινο μπρασελέ ενώ υπάρχει και ποικιλία χρωματιστών λουριών σιλικόνης, σε έντονο πορτοκαλί, λευκό, γαλάζιο και μαύρο για να αλλάζετε εμφάνιση. Όσο για τις τιμές τους; Εξαιρετικά προσιτές: από 415 έως 445 €.

Οι «αστερίες» της Tissot σε νέες περιπέτειες-5

Seastar 2000 Professional Powermatic 80

Με διάμετρο 46 χιλιοστά, η σειρά αυτόματων μοντέλων Seastar προσφέρει υψηλές επιδόσεις και χρηστικότητα μέσα και έξω από το νερό.

Οι «αστερίες» της Tissot σε νέες περιπέτειες-6

Η στιβαρή κάσα τους είναι από ανοξείδωτο ατσάλι είτε στη φυσική του ασημένια εμφάνιση είτε με επίστρωση μαύρου PVD, και συνδυάζεται με μαύρο ή μπλε ντεγκραντέ καντράν με ανάγλυφο κυματοειδές μοτίβο που παραπέμπει στις θαλασσινές καταβολές των ρολογιών αυτών.

Οι «αστερίες» της Tissot σε νέες περιπέτειες-7

Και ως αυθεντικά ρολόγια καταδύσεων διαθέτουν μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη κεραμική στεφάνη, βιδωτή κορώνα με προστατευτικούς βραχίονες, φωσφορίζουσες λεπτομέρειες με Super-LumiNova®, αυτόματη βαλβίδα ασφαλείας ηλίου και πιστοποίηση επαγγελματικού καταδυτικού ρολογιού ISO 6425 (2018).

Οι «αστερίες» της Tissot σε νέες περιπέτειες-8

Μπορούν να αντέξουν σε πιέσεις 60 bar (600 μέτρα βάθος) και είναι εξοπλισμένα με τον αυτόματο, αντιμαγνητικό μηχανισμό Powermatic 80 με ελατήριο του μπαλανσιέ από Nivachron και 80 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Οι «αστερίες» της Tissot σε νέες περιπέτειες-9

Συνδυάζονται με ενσωματωμένο μαύρο μπρασελέ από καουτσούκ ή με λουράκι από μαύρο καουτσούκ και μπλε ύφασμα. Τιμές: από 1.025 έως 1.095 €.

Δείτε τα νέα Tissot Seastar ζωντανά στο video που ακολουθεί…

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή