Αυτή είναι η επόμενη γενιά Chronomaster Open της Zenith
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
αυτή-είναι-η-επόμενη-γενιά-chronomaster-open-της-zenith-562106488

Αυτή είναι η επόμενη γενιά Chronomaster Open της Zenith

Το 2003 η Zenith είχε λανσάρει το Chronomaster Open El Primero, τον πρώτο χρονογράφο με ένα μεγάλο άνοιγμα στο καντράν, το οποίο αποκάλυπτε το όργανο ρύθμισης και το σύστημα διαφυγής του μηχανισμού του. Στην Watches & Wonders 2022 που έγινε στη Γενεύη τον περασμένο Απρίλιο η Zenith παρουσίασε τη νέα γενιά του Chronomaster Open, η οποία είναι πιο σύγχρονη σε ύφος και πιο διακριτική σε εμφάνιση. Το εμβληματικό τρίχρωμο καντράν του παραμένει αναλλοίωτο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό.

Αυτή είναι η επόμενη γενιά Chronomaster Open της Zenith-1

Ένα κρύσταλλο hesalite τοποθετημένο στη θέση ώρας 9 λειτουργεί ως υποκαντράν και ταυτόχρονα αποκαλύπτει τον τροχό διαφυγής από πυρίτιο σε σχήμα αστεριού.

Αυτή είναι η επόμενη γενιά Chronomaster Open της Zenith-2

Αυτή είναι και η διαφορά από τα προηγούμενα Chronomaster Open, τα οποία είχαν καθαρό άνοιγμα στο σημείο αυτό.

Αυτή είναι η επόμενη γενιά Chronomaster Open της Zenith-3

Στεγανή μέχρι 100 μέτρα, η κάσα έχει διάμετρο 39,5 mm, λεπτότερους βραχίονες, πιο έντονες και γυαλισμένες μπιζουτέ αιχμές και μπουτόν σε σχήμα αντλίας.

Αυτή είναι η επόμενη γενιά Chronomaster Open της Zenith-4

Στο εσωτερικό χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός χρονογράφου El Primero 3604 με ακρίβεια 1/10ου του δευτερολέπτου, συχνότητα 5 Hz, τροχό διαφυγής και μοχλό από πυρίτιο, και αυτονομία 60 ωρών.

Αυτή είναι η επόμενη γενιά Chronomaster Open της Zenith-5

Το ατσάλινο μοντέλο συνδυάζεται με μαύρο ή λευκό καντράν και φοράει ατσάλινο μπρασελέ ή υφασμάτινο λουρί cordura. Τιμή: 9.200 € (λουράκι), 9.700 € (μπρασελέ)

Αυτή είναι η επόμενη γενιά Chronomaster Open της Zenith-6

 

H Zenith δεν αποκαλείται τυχαία Master of Chronographs. Έχει πίσω της μία ιστορία τουλάχιστον μισού αιώνα στον τομέα αυτό. Στις 10 Ιανουαρίου του 1969 παρουσίασε τον El Primero, τον πρώτο ενοποιημένο αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου, ο οποίος λειτουργούσε με ταχύτητα 36.000 ταλαντώσεων ανά ώρα και ήταν ο μόνος που μπορούσε να μετρά σύντομα χρονικά διαστήματα με ακρίβεια δεκάτου του δευτερολέπτου. Η Zenith έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού σε έναν «αγώνα δρόμου» που διεξαγόταν ανάμεσα σε πολλές μάρκες για το ποιος θα κατασκευάσει τον πρώτο αυτόματο χρονογράφο στον κόσμο.

Μία γεύση από τους σύγχρονους χρονογράφους της στο video που ακολουθεί…

Περισσότερες πληροφορίες για την Zenith εδώ.

Σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή