Ώρα για Μουντιάλ με το HUBLOT Big Bang e FIFA World Cup Quatar 2022
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ώρα-για-μουντιάλ-με-το-hublot-big-bang-e-fifa-world-cup-quatar-2022-562147942

Ώρα για Μουντιάλ με το HUBLOT Big Bang e FIFA World Cup Quatar 2022

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι εδώ. Η διοργάνωση που θα παρακολουθήσουν ένα δισεκατομμύριο θεατές από όλο τον πλανήτη θα είναι η τέταρτη κατά σειρά με επίσημο χρονομέτρη την Hublot. Με αυτή την ευκαιρία η ελβετική μάρκα παρουσιάζει το επίσημο ρολόι του Μουντιάλ, ένα connected ρολόι τρίτης γενιάς με ανασχεδιασμένη εφαρμογή αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο, το οποίο θα έχουν στον καρπό τους οι 129 διαιτητές για να χρονομετρούν τους αγώνες.

Ώρα για Μουντιάλ με το HUBLOT Big Bang e FIFA World Cup Quatar 2022-1

Κάθε 15λεπτο πριν από κάθε παιχνίδι, το ρολόι, μέσω μίας μεγαλύτερης και βελτιωμένης οθόνης υψηλής ευκρίνειας, θα μεταδίδει στον κάτοχό του τις συνθέσεις των ομάδων και τα προφίλ των παικτών. Και μόλις ακουστεί το σφύριγμα της έναρξης, το ρολόι μεταφέρεται αυτόματα σε “match mode” και ενεργοποιεί την αποκλειστική δυνατότητα “timeline”, καταγράφοντας τις κορυφαίες φάσεις του παιχνιδιού.

Ώρα για Μουντιάλ με το HUBLOT Big Bang e FIFA World Cup Quatar 2022-2

Αυτές και πολλές ακόμη εκπλήξεις περιμένουν όποιον αποκτήσει αυτή τη συλλεκτική έκδοση 1.000 κομματιών. Έχει κάσα 44 χιλιοστών από μαύρο κεραμικό και μαύρο τιτάνιο. Η επίσημη έκδοση έχει μπορντό καντράν και μπορντό με μαύρο λουράκι από καουτσούκ, εμπνευσμένο από τα χρώματα της σημαίας του Κατάρ, της χώρας που φιλοξενεί τους αγώνες.

Ώρα για Μουντιάλ με το HUBLOT Big Bang e FIFA World Cup Quatar 2022-3

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου όμως έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν καντράν και λουράκι στα χρώματα καθεμίας από τις 32 χώρες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ.

Ώρα για Μουντιάλ με το HUBLOT Big Bang e FIFA World Cup Quatar 2022-4

Η τιμή του HUBLOT Big Bang e FIFA World Cup Quatar 2022 είναι 6.000 €

Δείτε και το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

Hublot Boutique Athens (τηλ.: 210-3317540)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή