Γιατί αξίζει να αποκτήσεις το ρολόι που φοράει ο Kylian Mbappé;
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
γιατί-αξίζει-να-αποκτήσεις-το-ρολόι-πο-562159051

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις το ρολόι που φοράει ο Kylian Mbappé;

Αν έχετε πάθος με το ποδόσφαιρο, δεν χάνετε στιγμή από τις μεταδόσεις των αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Κατάρ και θέλετε να ζήσετε την εμπειρία μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια, το Μουντιάλ μπορεί κυριολεκτικά να γίνει «του χεριού σας» χάρη στην Hublot. Για τέταρτη συνεχή φορά η ελβετική ωρολογοποιία είναι ο Επίσημος Χρονομέτρης του FIFA World Cup Quatar 2022, της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου και με αυτή την ευκαιρία παρουσιάζει το επίσημο ρολόι του Μουντιάλ, ένα connected ρολόι τρίτης γενιάς με ανασχεδιασμένη εφαρμογή αφιερωμένη στο δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο. Το Big Bang e FIFA World Cup Quatar 2022  βρίσκεται στον καρπό των 129 διαιτητών ώστε να χρονομετρούν με ακρίβεια και τους 64 αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του μεγάλου τελικού που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Lusall της Ντόχα.

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις το ρολόι που φοράει ο Kylian Mbappé;-1

Το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™ είναι μακράν το πιο συναρπαστικό σε δυνατότητες Big Bang e που έχει δημιουργήσει η Hublot μέχρι σήμερα. Με ακόμη μεγαλύτερη και βελτιωμένη οθόνη υψηλής ευκρίνειας, είναι εφοδιασμένο με μία νέα πρωτοποριακή εφαρμογή αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο, μεταφέροντας όλη τη μαγεία των αγώνων στον κατοχό του κάθε στιγμή του Μουντιάλ. Ήδη, προτού ξεκινήσει το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ρολόι βρισκόταν σε κατάσταση αντίστροφης μέτρησης μέχρι την πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου και τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στο Κατάρ και το Εκουαδόρ. Από τότε, 15 λεπτά πριν από κάθε παιχνίδι, το ρολόι παρουσιάζει τις συνθέσεις των ομάδων και τα προφίλ των παικτών, ώστε ο φίλαθλος ιδιοκτήτης του να είναι απόλυτα ενημερωμένος για τα δεδομένα κάθε παιχνιδιού. Και μόλις ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη του αγώνα το ρολόι μεταφέρεται αυτόματα σε κατάσταση “match” και ενεργοποιεί την αποκλειστική δυνατότητα “timeline”, η οποία καταγράφει τις κορυφαίες και πιο αξιομνημόνευτες φάσεις κάθε ματς.

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις το ρολόι που φοράει ο Kylian Mbappé;-2
Το νέο Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™ στον καρπό του θρυλικού Pelé, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια μέλος της “οικογένειας” της Hublot.

Τι προσφέρει;

Η λειτουργία του είναι απλή: στην περίμετρο του καντράν υπάρχει μία κλίμακα χωρισμένη σε πέντε τμήματα, τα οποία αντιστοιχούν στο πρώτο και ατο δεύτερο ημίχρονο, στους χρόνους καθυστερήσεων κάθε ημίχρονου καθώς και στον χρόνο ανάμεσα στα ημίχρονα. Εάν σημειωθεί γκολ, το ρολόι προβάλλει ένα animation αναφέροντας το όνομα του σκόρερ και το σύμβολο της μπάλας εμφανίζεται στην αντίστοιχη ένδειξη λεπτού επάνω στην κλίμακα. Το ίδιο συμβαίνει εάν δοθεί κίτρινη ή κόκκινη κάρτα ή πέναλτι.

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις το ρολόι που φοράει ο Kylian Mbappé;-3

Εάν ένας αγώνας ξεπεράσει την κανονική διάρκεια, η οθόνη του ρολογιού αλλάζει αυτομάτως σε κατάσταση «καθυστερήσεων» και εν συνεχεία σε κατάσταση «shootout» εφόσον ο αγώνας φτάσει στα πέναλτι. Κάθε πέναλτι σημειώνεται με μία μπάλα με πράσινο ή κόκκινο περίγραμμα, δηλώντας έτσι εάν η προσπάθεια ήταν πετυχημένη ή αποτυχημένη. Με τη λήξη του αγώνα εμφανίζεται ένα τελευταίο animation στο οποίο αναγράφεται και το τελικό σκορ.

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις το ρολόι που φοράει ο Kylian Mbappé;-4

Το ενδιαφέρον είναι ότι ανά πάσα στιγμή του παιχνιδιού, ο κάτοχος του ρολογιού μπορεί να κάνει replay κάνοντας σάρωση στο καντράν μέσω της κορώνας. Και για να μην ξοδεύετε άσκοπα τη μπαταρία του, ύστερα από πέντε δευτερόλεπτα αδράνειας, το ρολόι μπαίνει αυτομάτως σε κατάσταση «χαμηλής κατανάλωσης» για εξοικονόμηση ενέργειας.

Δείτε και το σχετικό video…

Και μετά το Μουντιάλ;

Εξυπακούεται ότι πέρα από τις αποκλειστικές ποδοσφαιρικές του λειτουργίες, το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™ παραμένει πολύτιμος σύντροφος στο χέρι μας καθώς διαθέτει πλήθος πρακτικών εφαρμογών που είναι χρήσιμες στην καθημερινότητά μας, χάρη σε έναν επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με την τελευταία έκδοση Wear OS by Google™ (Wear OS 3). Το ρολόι διαθέτει μεταξύ άλλων επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, μικρόφωνο, ηχείο, GPS και μετρητή καρδιακών παλμών. Παράλληλα είναι προικισμένο με πλήρη γκάμα προεγκατεστημένων εφαρμογών, οι οποίες επιτρέπουν στον κάτοχό του να παραμένει συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, να παρακολουθεί τη δραστηριότητα, τη φυσική του κατάσταση του και πολλά άλλα. Η μπαταρία του έχει εγγυημένη διάρκεια για όλη την ημέρα ενώ όταν αδειάσει εντελώς χρειάζεται μόνο δύο ώρες για να φορτίσει. Το ρολόι είναι συμβατό με Android και iOS και μπορεί να συνδεθεί με ευρύτατη γκάμα συσκευών και αξεσουάρ μέσω Bluetooth 5.0. Αυτές και πολλές ακόμη εκπλήξεις περιμένουν όποιον αποκτήσει αυτή τη συλλεκτική έκδοση 1.000 κομματιών.

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις το ρολόι που φοράει ο Kylian Mbappé;-5

Όσο για την αισθητική του; Η κάσα του έχει διάμετρο 44 χιλιοστών και είναι από μαύρο κεραμικό και μαύρο τιτάνιο. Η επίσημη έκδοση είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της σημαίας του Κατάρ, της χώρας που φιλοξενεί τους αγώνες γι’ αυτό και έχει μπορντό καντράν και δίχρωμο λουράκι από καουτσούκ μπορντό με μαύρο.

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις το ρολόι που φοράει ο Kylian Mbappé;-6

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου όμως έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν καντράν και λουράκι στα χρώματα καθεμίας από τις 32 χώρες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ. Η τιμή του είναι 6.000 €

Δείτε το ρολόι στον καρπό του Kylian Mbappé στο video που ακολουθεί…

Και εικονική πραγματικότητα

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις το ρολόι που φοράει ο Kylian Mbappé;-7

Το πάθος της Hublot για το ποδόσφαιρο είναι δεδομένο. Εκτός από Επίσημος Χρονομέτρης του FIFA World Cup Quatar 2022, η ελβετική εταιρεία πήγε ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας ένα στάδιο 90 χιλιάδων θέσεων στο Metaverse. Χάρη στην ειδική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα μεταφέρει τους λάτρεις του ποδοσφαίρου στο γήπεδο μέσω εικονικής πραγματικότητας και τους δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους του και να γνωρίσουν τους διάσημους πρεσβευτές της Hublot, μεταξύ αυτών ο Kylian Mbappé…

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις το ρολόι που φοράει ο Kylian Mbappé;-8

…και ο Pelé.

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις το ρολόι που φοράει ο Kylian Mbappé;-9

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

Hublot Boutique Athens (τηλ.: 210-3317540) – Gofas Jewelry Athens Boutique (τηλ.: 210-3317540)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή