Όλες οι δημιουργίες του οίκου Bulgari για το 2023 είναι ρολόγια-κοσμήματα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
όλες-οι-δημιουργίες-του-οίκου-bulgari-για-το-2023-562232650

Όλες οι δημιουργίες του οίκου Bulgari για το 2023 είναι ρολόγια-κοσμήματα

Χρυσός, διαμάντια, πολύχρωμα πετράδια και γλυπτές φόρμες χαρακτηρίζουν όλα τα νέα μοντέλα που έκαναν πρεμιέρα στην LVMH Watch Week 2023 στη Σιγκαπούρη.

«Time is a jewel». Ο χρόνος είναι κόσμημα. Αυτός ο τίτλος συνοψίζει την ιδιοσυγκρασία των νέων ρολογιών-κοσμημάτων του οίκου Bulgari που έκαναν πρεμιέρα στην Εβδομάδα Ωρολογοποιίας του Ομίλου LVMH 2023 στη Σιγκαπούρη. Εμβληματικές δημιουργίες με ιταλικό ταμπεραμέντο, διακοσμημένες με αστραφτερούς πολύτιμους λίθους, εντυπωσιακές πολύχρωμες πέτρες, ιδιαίτερες γεωμετρικές φόρμες και το απαράμιλλο πνεύμα κομψότητας που υπάρχει εντυπωμένο στα γονίδια ενός οίκου που από τη γέννησή του κυριαρχεί στον κόσμο της υψηλής κοσμηματοποιίας και ωρολογοποιίας. Γυναικεία υπόθεση λοιπόν η πρώτη «σοδειά» μοντέλων του 2023. Allegra, New Divas’ Dream, Serpenti Seduttori και Serpenti Tubogas Ιnfinity φέρνουν την Άνοιξη στην καρδιά του Χειμώνα.

BULGARI Divas’ Dream 

Τρία νέα μοντέλα προστέθηκαν στη συλλογή Divas’ Dream. Σαν πολύτιμα λουλούδια στολισμένα με πολύτιμους λίθους, με πέταλα τα οποία τρεμοπαίζουν κάθε φορά που κινείται ο καρπός του χεριού. Το πρώτο είναι στους τόνους του μπλε, με τοπάζια και τανζανίτες.

Όλες οι δημιουργίες του οίκου Bulgari για το 2023 είναι ρολόγια-κοσμήματα-1

Το δεύτερο είναι στους τόνους του μοβ, με αμέθυστους και τουρμαλίνες.

Όλες οι δημιουργίες του οίκου Bulgari για το 2023 είναι ρολόγια-κοσμήματα-2

Το τρίτο είναι αφιερωμένο στην Κινεζική Πρωτοχρονιά γι’ αυτό είναι σε κόκκινο, στολισμένο με πολύτιμα ρουμπίνια.

Όλες οι δημιουργίες του οίκου Bulgari για το 2023 είναι ρολόγια-κοσμήματα-3

Και τα τρία μοντέλα έχουν κάσα διαμέτρου 33 χιλιοστών από ροζ χρυσό με καντράν από λευκό φίλντισι, ελβετικό quartz μηχανισμό και φίνο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα σε χρώμα ταιριαστό με τους πολύτιμους λίθους της κάσας.  

 

BULGARI Divas’ Dream Mosaic

Σαν πολύτιμα μωσαϊκά στον καρπό τα δύο βαρύτιμα ρολόγια-κοσμήματα της συλλογής Divas’ Dream Mosaic είναι γεννημένα για το κόκκινο χαλί. Είναι διακοσμημένα με το εμβληματικό μοτίβο της βεντάλιας που είναι εμπνευσμένο από τα Ρωμαϊκά Λουτρά του Καρακάλλα. Το πρώτο μοντέλο είναι από ροζ χρυσό 18Κ συνδυασμένο με διαμάντια και ροζ ζαφείρια σε τόνους που ξεκινούν από ροζ μέχρι φούξια. Τυλίγεται γύρω από το γυναικείο χέρι με ένα κομψό φούξια λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Όλες οι δημιουργίες του οίκου Bulgari για το 2023 είναι ρολόγια-κοσμήματα-4

Το δεύτερο μοντέλο είναι από λευκό χρυσό 18Κ με διαμάντια και μπλε ζαφείρια σε τόνους από ανοιχτό γαλάζιο μέχρι σκούρο μπλε. Αγκαλιάζει τον καρπό με ένα περίτεχνο μπρασελέ από λευκό χρυσό με διαμάντια.

Όλες οι δημιουργίες του οίκου Bulgari για το 2023 είναι ρολόγια-κοσμήματα-5

Και τα δύο ρολόγια έχουν διάμετρο 37 χιλιοστά και φέρουν στο εσωτερικό τους τον Calibre BVL 191, έναν αυτόματο Manufacture μηχανισμό. 

 

BULGARI Serpenti Tubogas Infinity

Σαν ένα πολύτιμο φίδι που τυλίγεται αισθησιακά γύρω από τον γυναικείο καρπό, το Serpenti Tubogas γεννήθηκε το 1948 και από τότε αποτελεί αντικείμενο πόθου για τις απανταχού λάτρεις των ρολογιών-κοσμημάτων που ξεφεύγουν από την πεπατημένη. Το μπρασελέ του είναι κατασκευασμένο με μία περίπλοκη τεχνική από αρκετά μέτρα χρυσού σύρματος τα οποία περιελίσσονται δημιουργώντας ένα εύκαμπτο «σώμα» σαν του φιδιού.

Όλες οι δημιουργίες του οίκου Bulgari για το 2023 είναι ρολόγια-κοσμήματα-6

Η συλλογή εμπλουτίστηκε φέτος από δύο απαστράπτουσες εκδόσεις από ροζ χρυσό, με μπρασελέ μονής ή διπλής περιέλιξης. Και οι δύο έχουν καντράν εξολοκλήρου στολισμένο με διαμάντια τεχνικής snow ενώ μπριγιάν κοσμούν τόσο τη στεφάνη όσο και το μπρασελέ. Στο εσωτερικό τους κρύβουν αξιόπιστους quartz μηχανισμούς υψηλής ακρίβειας.

 

BULGARI Serpenti Seduttori

To πιο ευκολοφόρετο και ευπώλητο γυναικείο μοντέλο της Bulgari, το Serpenti Seduttori, παρουσιάστηκε στην αγορά το 2019. Ήταν βασισμένο στη διαχρονική γοητεία του εμβληματικού Serpenti Tubogas μόνο που διέθετε ένα πιο παραδοσιακού τύπου μπρασελέ με αναδιπλούμενο κούμπωμα. Παραδοσιακού ως προς την κατασκευή αλλά αντισυμβατικού ως προς την αισθητική, αφού οι σύνδεσμοί του έχουν την μορφή φολίδων φιδιού. Το Serpenti Seduttori έχει γνωρίσει πολλές εκδοχές έκτοτε.

Όλες οι δημιουργίες του οίκου Bulgari για το 2023 είναι ρολόγια-κοσμήματα-7

Το 2023 παρουσιάστηκαν δύο νέα μοντέλα με κατάμαυρο καντράν από λάκα, το οποίο κάνει τέλεια αντίθεση με το γυαλισμένο ατσάλι της κάσας και του μπρασελέ όπως και με την άψογη διχρωμία του ροζ χρυσού με το ατσάλι. Ο μηχανισμός τους είναι quartz ενώ και στα δύο οι κορώνες είναι στολισμένες με ένα cabochon από ροζ ρουμπελίτη.

 

BULGARI Allegra

Για το τέλος αφήσαμε δύο νέα μοντέλα Allegra που κυριολεκτικά εκφράζουν τη χαρά της ζωής. Το πρώτο μοντέλο είναι από ροζ χρυσό με διαμάντια και ροζ ζαφείρια και το δεύτερο είναι από κίτρινο χρυσό με διαμάντια και κίτρινα ζαφείρια.

Όλες οι δημιουργίες του οίκου Bulgari για το 2023 είναι ρολόγια-κοσμήματα-8

Και τα δύο έχουν καντράν από λευκό φίλντισι στολισμένο με μπριγιάν, στεφάνη επίσης διακοσμημένη με μπριγιάν και η κάσα τους εξωτερικά είναι στολισμένη με έγχρωμους πολύτιμους λίθους διαφόρων σχημάτων: τουρμαλίνες, σιτρίν, ροδολίτες και περίδοτα σε ροζ, φούξια, πορτοκαλί, κίτρινο ή πράσινο χρώμα. Είπαμε, ο χρόνος είναι κόσμημα!

Όλες οι δημιουργίες του οίκου Bulgari για το 2023 είναι ρολόγια-κοσμήματα-9

Μία γεύση από τις νέες δημιουργίες του οίκου Bulgari στο video που ακολουθεί…

Περισσότερες πληροφορίες για τον οίκο Bulgari εδώ.

BULGARI BOUTIQUE ATHENS: Βουκουρεστίου 20, τηλ.: 210-3609400

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή