Τρία πολύτιμα ρολόγια για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
τρία-πολύτιμα-ρολόγια-για-τη-γιορτή-το-562278013

Τρία πολύτιμα ρολόγια για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Κλασικό, σπορ ή παιχνιδιάρικο; Breguet, Blancpain και Chopard δημιούργησαν τρία έξοχα δείγματα υψηλής ωρολογοποιίας για την 14η Φεβρουαρίου.

Έχει γίνει πλέον παράδοση για την Breguet, την Blancpain και τη Chopard να παρουσιάζουν κάθε χρόνο και από ένα ρολόι με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων. Και οι φετινές πολύτιμες δημιουργίες των τριών κορυφαίων οίκων υψηλής ωρολογοποιίας εκτός από την προφανή καλαισθησία τους καλύπτουν και διαφορετικά στυλ γυναικών. Το Classique Phase de Lune 9085 της Breguet διακρίνεται από κλασική κομψότητα και είναι διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους. Το Fifty Fathoms Bathyscaphe της Blancpain είναι ένα μοντέλο καταδύσεων με θηλυκές πινελιές εμπνευσμένες από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Και το Happy Hearts της Chopard έχει μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση με διαμάντια και καρδιές που χορεύουν στο καντράν του. Εάν λοιπόν αναζητάτε ένα πολύτιμο δώρο για τη σύντροφο της ζωής σας αυτή την γιορτινή ημέρα, ένα δώρο που θα παραμείνει στον καρπό της για πολλά χρόνια, παρακάτω θα βρείτε τρεις προτάσεις υψηλής αισθητικής και αξίας.

BREGUET Classique Phase de Lune 9085 Valentine’s Day Edition

Για τους αθεράπευτα ρομαντικούς ο οίκος Breguet φρόντισε να προσφέρει την πιο ρομαντική ένδειξη, αυτή της Φάσης της Σελήνης. Έτσι, για το 2023 δημιούργησε μία υπέρκομψη εκδοχή του μοντέλου Classique με κάσα 30 χιλιοστών από λευκό χρυσό, στολισμένη στη στεφάνη και στους βραχίονες με 66 διαμάντια κοπής μπριγιάν. Το περίτεχνο, ανάγλυφο guilloché καντράν από λευκό φίλντισι έχει αραβικούς αριθμούς και ρουμπίνια στις ενδείξεις των ωρών ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκεται η ένδειξη φάσης της Σελήνης, στο 6, μαζί με τα μικρά δευτερόλεπτα.

Τρία πολύτιμα ρολόγια για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου-1

Σφυρηλατημένο στο χέρι, το φεγγάρι αστράφτει πάνω σε ένα σκούρο μπλε φόντο από λάκα γεμάτο χρυσά αστέρια που αστράφτουν. Στο εσωτερικό κρύβεται ο αυτόματος μηχανισμός Calibre 537L, ο οποίος αποτελείται από 231 εξαρτήματα, διαθέτει ελατήριο από πυρίτιο, χρυσό ρότορα και έξοχο φινίρισμα.

Τρία πολύτιμα ρολόγια για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου-2

Το ρολόι συνοδεύεται από δύο φίνα λουράκια από δέρμα αλιγάτορα, ένα σε κόκκινο χρώμα και ένα σε λευκό περλέ, τα οποία μπορείτε εύκολα να εναλλάσσετε χωρίς τη χρήση ειδικού εργαλείου. Πρόκειται για περιορισμένη έκδοση 28 αντιτύπων.

Αποκλειστική διάθεση: Kassis

 

BLANCPAIN Fifty Fathoms Bathyscaphe ‘Valentine’s Day 2023’

Παρόλο που ο οίκος Blancpain γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες, ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν είχε παρουσιάσει ειδική έκδοση του μοντέλου Fifty Fathoms. Ένα σπορ, καταδυτικό ρολόι επέλεξε λοιπόν για το 2023 για γυναίκες που αγαπούν στη δράση και έναν πιο αθλητικό τρόπο ζωής. Το νέο Fifty Fathoms Valentine Day 2023 φιλοξενείται σε μία κάσα διαμέτρου 38 χιλιοστών από σατινέ ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία είναι στεγανή μέχρι 300 μέτρα βάθος!

Τρία πολύτιμα ρολόγια για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου-3

Ως γνήσιο ρολόι καταδύσεων πληροί όλα τα κριτήρια στιβαρής κατασκευής, στεγανότητας και αξιοπιστίας. Η μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη του έχει στην επιφάνειά της δακτύλιο από κεραμικό με ενδείξεις από Liquidmetal. Ολόλευκο το καντράν έχει φωσφορίζουσες ενδείξεις και δείκτες και μικρές λεπτομέρειες σε απαλό ροζ χρώμα. Ροζ είναι και το περίγραμμα της φωσφορίζουσας καρδούλας που κοσμεί την αιχμή του κεντρικού δευτερολεπτοδείκτη. Στο εσωτερικό κρύβεται ένας αξιόλογος αυτόματος μηχανισμός, ο Calibre 1150, ο οποίος κατασκευάζεται in-house στο εργοστάσιο της Blancpain. Κυκλοφορούν μόλις 99 αντίτυπα αυτού του συλλεκτικού ρολογιού σε όλο τον κόσμο.

Αποκλειστική διάθεση: Kassis

 

CHOPARD Happy Hearts

Το πιο αγαπημένο ρολόι των γυναικών, το περίφημο Happy Sport της Chopard, κυκλοφορεί φέτος σε μία εκδοχή που ταιριάζει γάντι με τη γιορτή των ερωτευμένων.

Τρία πολύτιμα ρολόγια για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου-4

Έχει ατσάλινη κάσα διαμέτρου 36 χιλιοστών, λευκό καντράν με λατινικούς αριθμούς και ημερομηνία, άνω στο οποίο κινούνται ελεύθερα σαν να χορεύουν τρία διαμάντια και δύο καρδιές από λευκό χρυσό 18Κ, η μία με κόκκινη λάκα και η δεύτερη με διαμάντια. Ένα μπλε ζαφείρι κοσμεί την κορώνα. Το Happy Hearts έχει quartz μηχανισμό και αγκαλιάζει τον καρπό με ένα λουράκι από κατακόκκινο δέρμα αλιγάτορα.

Αποκλειστική διάθεση: Chopard Boutique, Kassis

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή