Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πόσα-omega-είδαμε-στην-τελετή-απονομής-των-562324195

Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δώδεκα μοντέλα, ανδρικά και γυναικεία, εντοπίσαμε στους καρπούς διάσημων ηθοποιών στα Βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου...

 

Η αυλαία έπεσε στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες. Και μπορεί το κόκκινο χαλί στα φετινά Όσκαρ να μην ήταν κόκκινο αλλά ανοιχτόχρωμο, στο χρώμα της σαμπάνιας, επάνω του όμως περπάτησαν –όπως κάθε χρονιά– ουκ ολίγα πρωτοκλασάτα ονόματα του Χόλυγουντ. Κάποιοι από αυτούς είχαν την τύχη να φύγουν με ένα χρυσό αγαλματάκι στο τέλος της βραδιάς. Άλλοι το ονειρεύτηκαν και έμειναν με το όνειρο. Το σίγουρο είναι ότι είχαν βάλει όλοι τα καλά τους. Ρούχα και διάθεση. Κυρίες με τουαλέτες-υπερπαραγωγή και απαστράπτοντα κοσμήματα και κύριοι με αυστηρά ή πιο προχωρημένα σμόκιν. Ειδικά στους άνδρες το κυρίαρχο «κόσμημα» ήταν το ρολόι τους, ενώ στις γυναίκες, λίγες ήταν εκείνες που το προτίμησαν. Ας δούμε ποιοι ήταν οι καλλιτέχνες –μεταξύ αυτών και νικητές– που επέλεξαν ρολόγια της Omega για την λαμπερή αυτή εκδήλωση.

Μπρένταν Φρέιζερ

Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;-1

Ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Η Φάλαινα, Μπρένταν Φρέιζερ φόρεσε ένα ατσάλινο OMEGA Speedmaster Chronoscope, με ασημί καντράν, μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και αυτόματο μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer.

 

Κε Χούι Κουάν

Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;-2

Ο θριαμβευτής του Βραβείου Β΄ανδρικού ρόλου για την ταινία Τα πάντα όλα, Κε Χούι Κουάν, φόρεσε ένα ατσάλινο OMEGA Globemaster με καντράν από ασημένια οπαλίνα και αυτόματο μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer.

 

Νικόλ Κίντμαν

Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;-3

Η εδώ και πολλά χρόνια πρέσβειρα της Omega και κάτοχος ενός βραβείου Όσκαρ το 2003, Νικόλ Κίντμαν, ήταν μία εκ των παρουσιαστών της βραδιάς. Στον καρπό της φορούσε ένα ντελικάτο vintage ρολόι-κόσμημα από λευκό χρυσό, από το Μουσείο της Omega.

 

Αριάνα ΝτεΜπος

Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;-4

Η εντυπωσιακή αυτή ηθοποιός που κατέκτησε πέρυσι το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου επέστρεψε φέτος στη σκηνή του Dolby Theater ως παρουσιάστρια βραβείου. Συνδύασε την λευκή τουαλέτα της με ένα OMEGA De Ville Prestige από ανοξείδωτο ατσάλι, με καντράν από λευκό φίλντισι και λεπτομέρειες από PVD χρυσό Sedna™.

 

Άντριου Γκάρφιλντ

Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;-5

Υποψήφιος για Όσκαρ δύο φορές (2017 και 2022), ο γοητευτικός Άντριου Γκάρφιλντ ήταν ένας εκ των παρουσιαστών της τελετής απονομής των βραβείων της Ακαδημίας. Για την περίσταση επέλεξε ένα OMEGA De Ville Trésor από χρυσό Sedna™ 18K, με καντράν από ασημένια οπαλίνα και θολωτό vintage μοτίβο “clous de Paris”. 

 

Τρόι Κότσουρ

Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;-6

Ο εκ γενετής κωφός αμερικανός ηθοποιός Τρόι Κότσουρ, που κέρδισε πέρυσι το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Koda, φόρεσε ένα OMEGA De Ville Prestige από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™ 18Κ, με θολωτό καντράν από γκρι PVD, σκούρο γκρι λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και αυτόματο μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer. 

 

Μπάρι Κίογκαν

Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;-7

Υποψήφιος για το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Τα Πνεύματα του Ινισέριν, ο Ιρλανδικής καταγωγής Μπάρι Κίογκαν συνδύασε το ανοιχτό γκρι κοστούμι του με ένα ατσάλινο OMEGA Globemaster με καντράν από ασημένια οπαλίνα και αυτόματο μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer.

 

Χάρι Σουμ Τζούνιορ

Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;-8

Ηθοποιός, χορευτής, χορογράφος και τραγουδιστής, ο Χάρι Σουμ ο Νεότερος, με καταγωγή από την Κόστα Ρίκα, συνδύασε το αντισυμβατικό βραδινό του ένδυμα με ένα ατσάλινο OMEGA De Ville Prestige με σκουρόχρωμο μπλε θολωτό καντράν, ομοιόχρωμο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και αυτόματο μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer.

 

Ντάνι Ραμίρεζ

Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;-9

Ο ηθοποιός Ντάνι Ραμίρεζ επέλεξε ένα OMEGA De Ville Prestige από χρυσό Sedna™ 18K, με θολωτό ασημί καντράν, καφέ λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και αυτόματο μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer.

 

Ρις Φέλντμαν

Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;-10

Ο νεαρός αστέρας του TikTok, Ρις Φέλντμαν, έκανε μία all-black εμφάνιση φορώντας στον καρπό του ένα ατσάλινο OMEGA Speedmaster Moonwatch, με μαύρο καντράν και αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου Co-Axial Master Chronometer.

 

Αλεξάντερ Ντρέιμον

Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;-11

Ο Γερμανικής καταγωγής ηθοποιός Αλεξάντερ Ντρέιμον φόρεσε στην τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ ένα OMEGA Speedmaster Moonwatch από Canopus Gold™ 18K, με ασημί καντράν και αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου Co-Axial Master Chronometer.

 

Λιούις Πούλμαν

Πόσα Omega είδαμε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ;-12

Ο Αμερικανός ηθοποιός ο οποίος εμφανίστηκε στην ταινία Top Gun: Maverick, –αν σας θυμίζει κάτι, είναι γιος του διάσημου Μπιλ Πούλμαν–, επέλεξε για την περίσταση ένα κλασικό ατσάλινο OMEGA De Ville Trésor με θολωτό καντράν από ασημένια οπαλίνα, μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και αυτόματο μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer.

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή