Σύγχρονες προτάσεις με ιστορικό όνομα από την Tissot
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
σύγχρονες-προτάσεις-με-ιστορικό-όνομ-562429303

Σύγχρονες προτάσεις με ιστορικό όνομα από την Tissot

Κλασική σε αισθητική, σύγχρονη σε εκτέλεση και καινοτόμος σε μηχανισμούς, η συλλογή Chemin des Tourelles είναι η ιδεώδης πρόταση της Tissot για γυναίκες και άνδρες που αναζητούν ένα ρολόι που θα τους συντροφεύει για πάντα.

Και μόνο ακούγοντας το όνομα υποψιάζεται κανείς ότι υπάρχει ιστορικό υπόβαθρο πίσω από αυτή τη συλλογή. Όντως. Ονομάστηκε έτσι από την οδό Chemin des Tourelles της ελβετικής κωμόπολης Le Locle, εκεί όπου εγκαταστάθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Tissot το 1907. Βέβαια η εταιρεία ιδρύθηκε αρκετά νωρίτερα, το 1853, όπερ σημαίνει ότι φέτος η Tissot γιορτάζει τα 170 χρόνια της και είναι μία από τις παλαιότερες ωρολογοποιίες της Ελβετίας.

Σύγχρονες προτάσεις με ιστορικό όνομα από την Tissot-1

Η διακριτικά vintage εμφάνιση των μοντέλων Chemin des Tourelles σε συνδυασμό με τον αναβαθμισμένο αξιόπιστο μηχανισμό τους, τον αυτόματο Powermatic 80, τα καθιστά μία από τις κορυφαίες προτάσεις της αγοράς στην κατηγορία κλασικών ρολογιών με εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.

Σύγχρονες προτάσεις με ιστορικό όνομα από την Tissot-2

Από την έξοχα γυαλισμένη κάσα, το θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού πάνω από το επίσης θολωτό, ευανάγνωστο καντράν με το απαλό φινίρισμα ηλιακών ακτίνων, η ουσία βρίσκεται στις λεπτομέρειες και η Tissot αποδεικνύει ότι έχει εμμονή με αυτές.

Σύγχρονες προτάσεις με ιστορικό όνομα από την Tissot-3

Η συλλογή Chemin des Tourelles αποτελείται από πλήθος μοντέλων σε τρία μεγέθη κάσας: 34, 39 ή 42 χιλιοστά.

Σύγχρονες προτάσεις με ιστορικό όνομα από την Tissot-4

Μπορεί να επιλέξει κανείς ανάμεσα σε εκδόσεις από ανοξείδωτο ατσάλι, από ατσάλι με επίστρωση ροζ χρυσού PVD ή «δίχρωμες» από ατσάλι και ροζ χρυσό PVD, συνδυασμένες με καντράν και λουράκια σε διάφορα χρώματα ενώ υπάρχουν και επιλογές με μεταλλικά μπρασελέ.

Σύγχρονες προτάσεις με ιστορικό όνομα από την Tissot-5

Δείτε και το σχετικό video…

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ.

Tissot Boutique: Πανεπιστημίου 6, Αθήνα (τηλ.: 210-3616056)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή