BLANCPAIN Villeret Quantième Annuel GMT

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορική manufacture από το Le Brassus έχει στη συλλογή της πολλά μοντέλα με πλήρες ημερολόγιο, αλλά ένα μόνο με ετήσιο ημερολόγιο, το οποίο κυκλοφόρησε το 2011. Μέλος της κλασικής συλλογής Villeret, στεγάζεται σε μία open-back κάσα από κόκκινο ή λευκό χρυσό 18Κ. Το 2016, για πρώτη φορά το συγκεκριμένο μοντέλο επανέρχεται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε διάμετρο 40 mm και πάχος 11,4 mm.

BLANCPAIN Villeret Quantième Annuel GMT-1

Στο υπέρκομψο καντράν κυριαρχεί ο απόλυτος μινιμαλισμός, παρότι πρόκειται για ένα πολύπλοκο μοντέλο με ενδείξεις ημέρας, ημερομηνίας, μήνα σε τρία παράθυρα (στο 2, 3 και 4) καθώς και δεύτερη χρονική ζώνη σε 24ωρη κλίμακα (σε ειδικό υποκαντράν στο 8).

BLANCPAIN Villeret Quantième Annuel GMT-2

Η ώρα GMT παρέχεται από τους κεντρικούς δείκτες του ρολογιού και είναι συνδεδεμένη με την ημερομηνία (ρυθμίζονται και τα δύο από την κορόνα), ενώ στο μικρό υποκαντράν βρίσκεται η ώρα αναφοράς (hometime).

BLANCPAIN Villeret Quantième Annuel GMT-3

Ο πρωτοποριακός μηχανισμός του είναι ο αυτόματος Calibre 6054F, με 367 εξαρτήματα και 72 ώρες power reserve, αποκλειστικής σχεδίασης από το τμήμα έρευνας και τεχνολογίας της Blancpain.

BLANCPAIN Villeret Quantième Annuel GMT-4

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Kassis (τηλ.: 210-3641000)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή