BREITLING Avenger Hurricane

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβλητικός στην όψη, ο νέος χρονογράφος της Breitling καινοτομεί χάρη στην εξαιρετικά στιβαρή και ελαφριά κάσα του, σε διάμετρο 50 mm, η οποία είναι κατασκευασμένη από το φουτουριστικό υλικό Breitlight®. Είναι 3,3 φορές ελαφρύτερο από τιτάνιο και 5,8 φορές από το ατσάλι, εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατζουνιές και στη διάβρωση, αντιμαγνητικό, υποαλλεργικό, δεν επηρεάζεται από τις μεταβολές της θερμοκρασίας και έχει μία ιδιαίτερη πιτσιλωτή υφή.

BREITLING Avenger Hurricane-1

Εντυπωσιακό το μαύρο καντράν, φωτίζεται από μικρές κίτρινες πινελιές και τους εμπνευσμένους από τον κόσμο της αεροπορίας αραβικούς αριθμούς τύπου Stencil σε 24ωρη κλίμακα.

BREITLING Avenger Hurricane-2

H εργονομία και ο user-friendly χαρακτήρας ενός ρολογιού που απευθύνεται σε επαγγελματίες λάτρεις των αιθέρων εξασφαλίζονται από τους φωσφορίζοντες δείκτες και ενδείξεις, την περιστρεφόμενη ανάγλυφη στεφάνη, το παχύ αντι-αντανακλαστικό κρύσταλλο ζαφειριού και στις δύο όψεις και την ειδική κατασκευή των μπουτόν και της κορόνας για άριστο χειρισμό τους ακόμη και με γάντια.

BREITLING Avenger Hurricane-3

Ο Avenger Hurricane υποστηρίζεται μηχανικά από τον αυτόματο Manufacture Breitling Caliber B12, με τουλάχιστον 70 ώρες power reserve και επίσημη πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC, όπως άλλωστε όλα τα μοντέλα της Breitling.

BREITLING Avenger Hurricane-4

Είναι στεγανός μέχρι 100 μέτρα βάθος και αγκαλιάζει τον καρπό με ένα αποκλειστικό στρατιωτικού τύπου μαύρο λουρί επενδεδυμένο εσωτερικά με κίτρινο καουτσούκ.

Δείτε και το σχετικό video.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοελλάς (τηλ.: 210-3638286)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή