VACHERON CONSTANTIN Overseas Chronograph

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ταξιδιάρικη συλλογή Overseas της Vacheron Constantin κλείνει φέτος τα 20 χρόνια της και το γιορτάζει με μία πλειάδα νέων μοντέλων. Ένα από αυτά είναι ο χρονογράφος Overseas. Είναι εφοδιασμένος με τον ολοκαίνουριο αυτόματο manufacture Calibre 5200, με 263 εξαρτήματα, column wheel, διπλό βαρέλι που του εξασφαλίζει τουλάχιστον 50 ώρες ενεργειακής αυτονομίας και προστατεύεται από τα μαγνητικά πεδία χάρη σε έναν εσωτερικό δακτύλιο από μαλακό σίδηρο.

VACHERON CONSTANTIN Overseas Chronograph-1

Φιλοξενείται σε κάσα 42,5 mm από ατσάλι με βιδωτά μπουτόν, κορόνα και πίσω καπάκι, στεγανή μέχρι 150 μ. Από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού στην πλάτη της μπορεί να θαυμάσει κανείς τον ρότορα από χρυσό 22Κ, διακοσμημένο με ένα ανεμολόγιο πυξίδας.

VACHERON CONSTANTIN Overseas Chronograph-2

Υπέροχο στην απλότητά του, το καντράν διαθέτει τρεις μετρητές και ημερομηνία, δείκτες και ενδείξεις των ωρών, όλα φωσφορίζοντα.

VACHERON CONSTANTIN Overseas Chronograph-3

Ο νέος ατσάλινος χρονογράφος Overseas διατίθεται με τρία εναλλακτικά μπρασελέ και λουράκια εύκολης αντικατάστασης χωρίς εργαλεία: ένα ατσάλινο μπρασελέ με σύστημα easy-fit, ένα λουρί από δέρμα αλιγάτορα και ένα λουρί από καουτσούκ.

VACHERON CONSTANTIN Overseas Chronograph-4
VACHERON CONSTANTIN Overseas Chronograph-5

Και επειδή μία εικόνα, χίλιες λέξεις, δείτε "ζωντανά" τους χρονογράφους Overseas στο video που ακολουθεί.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Σ. Παλατζιάν & Σία (τηλ.: 210-3613525)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή