Γιορτές στην ανακαινισμένη μπουτίκ της OMEGA

Γιορτές στην ανακαινισμένη μπουτίκ της OMEGA

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ανάσα από την πλατεία Συντάγματος, στην οδό Βουκουρεστίου, έναν από τους πιο πολυσύχναστους και πολυτελείς εμπορικούς προορισμούς στο κέντρο της πόλης, βρίσκεται η μπουτίκ της Omega. Εδώ και 11 χρόνια υποδέχεται τους φίλους του ελβετικού οίκου με συνέπεια και τους καλεί να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία εξερευνώντας τις τέσσερις εμβληματικές συλλογές της Omega: Constellation, Seamaster, Speedmaster και De Ville. Η μπουτίκ ανακαινίστηκε πρόσφατα, ακολουθώντας την παγκόσμια σχεδιαστική φιλοσοφία της Omega, η οποία αντλεί έμπνευση από τα στοιχεία της Φύσης: τον αέρα, το νερό και το φως του ήλιου. Η εσωτερική της διακόσμηση σε κρεμ και σαμπανιζέ τόνους, με έπιπλα από εξωτικό zebra wood και σμιλεμένες γυάλινες επιφάνειες, αντανακλά τη μακρά ιστορία, την εμμονή με τη λεπτομέρεια και το πνεύμα καινοτομίας που διακρίνουν την Omega.

Γιορτές στην ανακαινισμένη μπουτίκ της OMEGA-1

Ο ελβετικός οίκος προτείνει μία σειρά από ανδρικά και γυναικεία ρολόγια που μπορούν να γίνουν τα ωραιότερα δώρα για τις γιορτές. Ανάμεσα στις συλλογές ξεχωρίζουν το all-time-classic Globemaster Omega Co-Axial Master Chronometer Annual Calendar 41 mm σε συλλεκτική έκδοση από πλατίνα, το οποίο διαθέτει ετήσιο ημερολόγιο και είναι εμπνευσμένο από το πρώτο μοντέλο Constellation του 1952…

Γιορτές στην ανακαινισμένη μπουτίκ της OMEGA-2

Το δυναμικό Speedmaster Moonwatch Omega Co-Axial Chronograph 44.25 mm "Dark Side of the Moon" με κάσα, στεφάνη και καντράν από μαύρο κεραμικό…

Γιορτές στην ανακαινισμένη μπουτίκ της OMEGA-3

Το κομψότατο De Ville Ladymatic Omega Co-Axial 34mm από ατσάλι και χρυσό Sedna 18Κ, στολισμένο με διαμάντια…

Γιορτές στην ανακαινισμένη μπουτίκ της OMEGA-4

 

Και το αιώνια θηλυκό Constellation Omega Co-Axial Master Chronometer Small Seconds 27 mm με κάσα και μπρασελέ από ατσάλι και κόκκινο χρυσό 18Κ, φιλντισένιο καντράν και διαμάντια.

Γιορτές στην ανακαινισμένη μπουτίκ της OMEGA-5

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πλήρη συλλογή της Omega εδώ.

OMEGA BOUTIQUE, Βουκουρεστίου 2, Αθήνα, τηλ.: 210-3227682

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή