Το νέο PIAGET Polo S στον καρπό του Ryan Raynolds

Το νέο PIAGET Polo S στον καρπό του Ryan Raynolds

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα εμβληματικό μοντέλο επιστρέφει στον καρπό ενός σταρ, του πρεσβευτή του οίκου Piaget, Ryan Raynolds. Πριν από τριάντα πέντε χρόνια, το 1979, ο Yves Piaget δημιούργησε το Polo, ένα ιδιαίτερο για την εποχή του σπορ ρολόι πολυτελείας που αγαπήθηκε πολύ από το διεθνές τζετ σετ και μετατράπηκε σε cult αξεσουάρ. Το χρυσό μπρασελέ του Polo αγκάλιασε μεταξύ άλλων τον καρπό του Andy Warhol, της Brooke Shields και του Sammy Davis Junior. Ανανεωμένο σχεδιαστικά, με εμφανείς επιρροές από τα 80s, το νέο Polo S αποπνέει έναν αέρα διακριτικής πολυτέλειας και φινέτσας, όπως άλλωστε όλα τα Piaget. Φρέσκο και όμως κλασικό, κομψό και συνάμα δυναμικό, πολυτελές παρότι κατασκευασμένο από ατσάλι, έρχεται να αποτελέσει μία ελκυστική πρόταση στην κατηγορία των luxury sport ρολογιών.

Το νέο PIAGET Polo S στον καρπό του Ryan Raynolds-1

Το λανσάρισμα της νέας συλλογής έγινε τον περασμένο Ιούλιο με ένα φιλμάκι γυρισμένο στη Νέα Υόρκη, αγαπημένη πόλη του οίκου Piaget. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκτός από το ρολόι, κρατά ο νέος πρεσβευτής του ελβετικού οίκου, Ryan Raynolds. Ο γοητευτικός Καναδός ηθοποιός στην αρχή ατενίζει την αμερικανική μητρόπολη με ονειροπόλο βλέμμα και ξαφνικά τον βλέπουμε να κυνηγάει ένα ιπτάμενο μπαλάκι του πόλο κάνοντας parcours πάνω από τους ουρανοξύστες του Μανχάταν.

Η Piaget τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τη Νέα Υόρκη. Δεν είναι τυχαίο ότι στην ταινία διακρίνεται για κάποια δευτερόλεπτα η πινακίδα της θρυλικής 5ης Λεωφόρου. Σ’ αυτόν τον δρόμο, το 1985, έφιππη η ομάδα πόλο της Piaget παρήλασε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων κατοίκων του Μανχάταν για χάρη του εμβληματικού Polo. 

H νέα γενιά Polo

«Play a different game» είναι το μότο των νέων Polo S. Κι αυτό γιατί για πρώτη φορά ο οίκος υψηλής ωρολογοποιίας Piaget λανσάρει μία συλλογή αποκλειστικά από ανοξείδωτο ατσάλι. Μέχρι σήμερα η πλειονότητα των ρολογιών του ήταν από χρυσό και πλατίνα και τα ατσάλινα μοντέλα ήταν ελάχιστα.

Το νέο PIAGET Polo S στον καρπό του Ryan Raynolds-2

Η καινούρια συλλογή Polo S αποτελείται από πέντε ρολόγια, όλα με ολοκαίνουριους, ειδικά σχεδιασμένους μηχανικούς μηχανισμούς της Piaget. Το εξαιρετικό φινίρισμά τους μπορεί να θαυμάσει κανείς από το κρύσταλλο ζαφειριού στην πίσω όψη της κάσας. Υπάρχουν τρία απλά αυτόματα μοντέλα συνδυασμένα με ασημί, μπλε ή γκρι-ανθρακί καντράν…

Το νέο PIAGET Polo S στον καρπό του Ryan Raynolds-3

…και δύο αυτόματοι χρονογράφοι με ασημί ή μπλε καντράν.

Το νέο PIAGET Polo S στον καρπό του Ryan Raynolds-4

Η κάσα τους στα 42mm παντρεύει δύο σχήματα, τον κύκλο και το cushion (που σημαίνει μαξιλάρι) –οι fans της Piaget θα αναγνωρίσουν τον συσχετισμό με τα περίφημα μοντέλα Emperador του οίκου, τα οποία έχουν αυτό το σχήμα κάσας. Τα Polo S έχουν άψογη εφαρμογή στον καρπό χάρη στο καλοσχεδιασμένο, εργονομικό, ατσάλινο μπρασελέ τους.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή