RAYMOND WEIL Maestro Beatles

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία περιορισμένη έκδοση 3.000 κομματιών αφιερωμένη στα θρυλικά Σκαθάρια, το μεγαλύτερο –για πολλούς– συγκρότημα όλων των εποχών, δημιούργησε η ελβετική Raymond Weil, η οποία το 2016 συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής και δημιουργίας στην ωρολογοποιία. Το Maestro Beatles Limited Edition αποτελεί μία ακόμη απόδειξη των στενών δεσμών της Raymond Weil με τον κόσμο της μουσικής.

RAYMOND WEIL Maestro Beatles-1

Το ρολόι είναι κατασκευασμένο ολόκληρο από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι και η κάσα του έχει διάμετρο 39,5 mm.

RAYMOND WEIL Maestro Beatles-2

Στην περιφέρεια του καντράν εμφανίζονται τα ονόματα των δεκατριών άλμπουμ των Beatles: τα δώδεκα μεταξύ των ενδείξεων των ωρών ενώ ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο δέκατο τρίτο άλμπουμ, το εμβληματικό «Help» του 1965, με τις φιγούρες των τεσσάρων Σκαθαριών να απεικονίζονται στο 4, όπως ακριβώς εμφανίζονταν στο εξώφυλλο του διάσημου δίσκου. Το επίσημο λογότυπο των Beatles φιγουράρει πάνω από το 6 ενώ στο 3 υπάρχει το παράθυρο της ημερομηνίας.

RAYMOND WEIL Maestro Beatles-3

Το Maestro Beatles Limited Edition είναι εφοδιασμένο με έναν ελβετικής κατασκευής μηχανικό αυτόματο μηχανισμό, ο οποίος είναι ορατός από το πίσω μέρος της κάσας από φιμέ κρύσταλλο ζαφειριού. Το κρύσταλλο αυτό φέρει το επίσημο λογότυπο των Beatles ενώ στην πλάτη της κάσας υπάρχει χαραγμένος ο αύξων αριθμός του μοντέλου.

RAYMOND WEIL Maestro Beatles-4

Κάθε ρολόι διατίθεται σε ειδική κασετίνα με το λογότυπο του διάσημου συγκροτήματος επάνω στο καπάκι και τον δίσκο με τα 13 άλμπουμ στο εσωτερικό του καπακιού.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swiss Time Ltd. (τηλ.: 216-7005163)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή