JAEGER-LECOULTRE – H ώρα του La La Land

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ότι η ταινία La La Land κέρδισε κοινό και κριτικούς και σάρωσε τα βραβεία στις Χρυσές Σφαίρες, στις 9 Ιανουαρίου, είναι λίγο-πολύ γνωστό. Η ταινία απέσπασε 7 βραβεία, σημειώνοντας ρεκόρ: εκτός από βραβείο καλύτερου σκηνοθέτη και καλύτερου σεναρίου, το La La Land κέρδισε ακόμη χρυσές σφαίρες για την καλύτερη κωμωδία, καλύτερο μουσικό θέμα, καλύτερο τραγούδι καθώς και για την καλύτερη ανδρική και γυναικεία ερμηνεία χάρη στον Ryan Gosling και την Emma Stone. Αυτό όμως που θα μας απασχολήσει εδώ είναι το ρολόι που επέλεξε να φορέσει στον καρπό του ο σκηνοθέτης της ταινίας, Damien Chazelle.

JAEGER-LECOULTRE – H ώρα του La La Land-1

Το Jaeger-LeCoultre Master Grande Ultra Thin Small Second σε ροζ χρυσό είναι ένα μοντέλο που ταιριάζει υποδειγματικά με black-tie ένδυμα, όπως απαιτούσε η συγκεκριμένη περίσταση. Κλασικό, ντελικάτο και κομψό, εντυπωσιάζει παρά την απλότητα και τη διακριτική του παρουσία.

JAEGER-LECOULTRE – H ώρα του La La Land-2

Έχει 40 mm διάμετρο κάσας και πάχος μόλις 8,6 mm και καντράν σε γλυκό μπεζ με χρυσούς δείκτες και ενδείξεις.

JAEGER-LECOULTRE – H ώρα του La La Land-3

Στο εσωτερικό του κρύβει έναν αυτόματο μηχανικό μηχανισμό, τον Calibre Jaeger-LeCoultre 896 με 223 εξαρτήματα και διαθέτει τρεις βασικές λειτουργίες: ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα σε μικρό βοηθητικό καντράν στο 6.

JAEGER-LECOULTRE – H ώρα του La La Land-4

Ένα φίνο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα ολοκληρώνει το άρτιο σύνολο.

Περισσότερα για τη Jaeger-LeCoultre εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020), Imanoglou (τηλ.: 210-3646666)

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή