GIRARD-PERREGAUX 1966 ww.tc

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φίλοι της ελβετικής μάρκας γνωρίζουν καλά τα μοντέλα ww.tc, καθώς είναι εξαιρετικά δημοφιλή και ταυτίζονται με την Girarrd-Perregaux. Τώρα, για πρώτη φορά, η ιδιαιτέρως πρακτική complication της παγκόσμιας ώρας εντάσσεται στη συλλογή 1966, η οποία διακρίνεται για την κομψότητα των γραμμών της. Φρέσκο από το Διεθνές Σαλόνι Υψηλής ωρολογοποιίας της Γενεύης SIHH 2017, το Girard-Perregaux 1966 ww.tc εντυπωσιάζει με την κλασική του κομψότητα και την μινιμαλιστική του αισθητική.

GIRARD-PERREGAUX 1966 ww.tc-1

Οι σχεδιαστές του ελβετικού οίκου φρόντισαν να δημιουργήσουν μία user-friendly ένδειξη της παγκόσμιας ώρας, ευανάγνωστη και πρακτική. Ένας περιστρεφόμενος 24ωρος δακτύλιος είναι χωρισμένος σε δύο ημικύκλια, ένα λευκό και ένα μαύρο, υποδεικνύοντας με μία ματιά την ημέρα και τη νύχτα. Στην περιφέρεια του καντράν υπάρχουν τα ονόματα 24 πόλεων, τα οποία αντιστοιχούν στις βασικότερες χρονικές ζώνες του πλανήτη.

Όλες οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται από δύο κορόνες, στο 9 και στο 3: η πρώτη για την τοποθέτηση της πόλης αναφοράς στη θέση 12 ενώ η δεύτερη ρυθμίζει τις ώρες και τα λεπτά –με τα οποία συγχρονίζεται αυτομάτως ο 24-ωρος δίσκος. Η ώρα και η πόλη αναφοράς μπορούν να ρυθμιστούν στρέφοντας τις κορόνες δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα.

GIRARD-PERREGAUX 1966 ww.tc-2

Το Girard-Perregaux 1966 ww.tc στεγάζεται σε κάσα διαμέτρου 40 mm και πάχους 12 mm και η λεπτή στεφάνη του περικλείει ένα κομψό καντράν από οπαλίνα. Το ρολόι διατίθεται σε δύο εκδοχές: σε ροζ χρυσό 18Κ συνδυασμένο με μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα ή σε ανοξείδωτο ατσάλι συνδυασμένο είτε με μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα είτε με μπρασελέ από ατσάλι.

GIRARD-PERREGAUX 1966 ww.tc-3
GIRARD-PERREGAUX 1966 ww.tc-4
GIRARD-PERREGAUX 1966 ww.tc-5

Στο εσωτερικό κρύβεται ένας έξοχα διακοσμημένος manufacture μηχανισμός, ο Caliber GP03300-0022/0027, με συχνότητα 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και αυτονομία 46 ωρών, τον οποίο μπορεί να θαυμάσει κανείς από το κρύσταλλο ζαφειριού στο πίσω μέρος της κάσας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Πατσέας (210-6717857-8)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή