VIDEO: CHOPARD L.U.C «The Gentleman’s Way» – Εσείς πόσο τζέντλεμαν είστε;

VIDEO: CHOPARD L.U.C «The Gentleman’s Way» – Εσείς πόσο τζέντλεμαν είστε;

2' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συλλογή L.U.C της Chopard με τους μηχανισμούς υψηλής ωρολογοποιίας, την κομψότητα και την υψηλή αισθητική της είναι «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα ενός τζέντλεμαν, ενός άνδρα που τον διακρίνει το απαράμιλλο στιλ, οι καλοί τρόποι και το χιούμορ. Το ρολόι άλλωστε αποτελεί προέκταση αυτού που το φοράει. Ο οίκος Chopard μάς συστήνει εκ νέου τη συλλογή L.U.C μέσα από μία σειρά 11 σύντομων ταινιών υπό τον τίτλο «The Gentleman’s Way», που σε 15 μόλις δευτερόλεπτα το καθένα περνούν ένα έξυπνο μήνυμα και ένα μάθημα καλών τρόπων και απαράμιλλου στιλ, όπως αρμόζει σε έναν πραγματικό τζέντλεμαν.

Ας δούμε ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες του στιλ μέσα από το πρίσμα της Chopard:

1. Σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός.

Μία πρόσκληση σε ένα ταξίδι για τη χαρά του ταξιδιού. Γυρίστε λοιπόν την υδρόγειο σφαίρα και απογειωθείτε, βιώνοντας μία νέα εμπειρία με το L.U.C Time Traveler One.

2. Κρατάτε πάντα τον λόγο σας.

Το L.U.C XPS 1860 σας συντροφεύει σε κάθε περίσταση, συνεπώς μπορείτε να τιμήσετε τις δεσμεύσεις σας, όσο σοφές ή τρελές κι αν είναι.

3. Ετοιμάστε πρωινό στο κρεβάτι.

Κάντε ένα διάλειμμα από τη φρενίτιδα της καθημερινής ζωής ενός σύγχρονου τζέντλεμαν. Παρέα με το L.U.C Chrono One θα αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση.

4. Κρατήστε την πόρτα ανοιχτή για τους άλλους.

Ένας τζέντλεμαν ξεχωρίζει χάρη στην ικανότητά του να τηρεί βασικούς κανόνες καλής συμπεριφοράς. Πάντοτε με στιλ, βεβαίως, εξού και το υπέρλεπτο L.U.C XPS στον καρπό του.

5. Ποτέ, ποτέ, ποτέ μην καταθέτετε τα όπλα.

Το να μην παραιτείσθε αποτελεί ένδειξη αξιόλογης προσπάθειας και καλού χαρακτήρα, χαρακτηριστικά που όλοι οι τζέντλεμεν πρέπει να διαθέτουν, ειδικά όταν φορούν ένα L.U.C GMT One.

6. Το τσιουάουα δεν είναι το κατάλληλο κατοικίδιο για σας.

Πολλά pets είναι υπερτιμημένα. Με ένα σοφιστικέ L.U.C XPS στον καρπό και ένα χνουδωτό μικρό φίλο θα γίνετε ένα νέο σύμβολο κομψότητας.

7. Δεν είναι όνειρο, είναι σχέδιο.

Ο τζέντλεμαν κρατά πάντα τον λόγο του και μένει πιστός στα όνειρά του. Πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα, εκτόξευση προς τη Σελήνη με το L.U.C Lunar Big Date.

8. Ελέγξτε το άγχος σας.

Η περιποίηση είναι απαραίτητη για έναν άντρα και ολοκληρώνει τη γοητεία και την άψογη εμφάνισή του. Το ίδιο κάνει και το L.U.C Quattro. Άλλωστε η κομψότητα βρίσκεται στις λεπτομέρειες και απαιτεί αρκετό αυτοέλεγχο.

9. Υπάρχει πάντα μία εξαίρεση στον κανόνα.

Ο τζέντλεμαν προσέχει συνεχώς τους ανθρώπους και το τι συμβαίνει γύρω του. Και πράττει ό,τι είναι απαραίτητο με κινήσεις ακριβείας. Όπως ακριβώς κάνει και το L.U.C XPS.

10. Παραμείνετε θετικός σε μία αρνητική κατάσταση.

Το στιλ είναι ζήτημα νοοτροπίας. Η φινέτσα εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους και ένας κομψός άντρας γνωρίζει ότι το L.U.C XPS 1860 Edition στον καρπό του αποτελεί το απόλυτο συμπλήρωμα μίας άψογης εμφάνισης.

11. Μπορείς να διδαχθείς από τον οποιονδήποτε.

Ο τζέντλεμαν είναι ένας θεματοφύλακας του στiλ, είναι ανοιχτόμυαλος, αλλά γνωρίζει ότι το L.U.C XPS 1860 Edition είναι ένα «ισχυρό όπλο» προς τη διάκριση.

Ο ιδρυτής του οίκου Chopard, Louis-Ulysee Chopard, τα αρχικά του οποίου συνθέτουν το όνομα της συλλογής L.U.C, σίγουρα θα ενέκρινε αυτά τα γεμάτα χιούμορ και στιλ σποτάκια, που απευθύνονται στους αυθεντικούς τζέντλεμεν.

Αξίζει επίσης να επισκεφτείτε το site της Chopard εδώ για περισσότερες ιδέες και στιλ.

Αποκλειστική διάθεση: Chopard Boutiques – Kassis (τηλ.: 210-3250555-6)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή