CORUM Golden Bridge Round

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υψηλή μηχανική συναντά την εξαιρετική αρχιτεκτονική σε μία συναρπαστική skeleton δημιουργία που εμπνέεται από την γέφυρα Golden Gate του Σαν Φρανσίσκο. Εδώ και τουλάχιστον 35 χρόνια το μοντέλο Golden Bridge της Corum γοητεύει τους μυημένους στην ωρολογοποιία χάρη στον περίτεχνο μηχανισμό του σε μορφή μπαγκέτας που είναι ορατός από όλες του τις πλευρές. Μέχρι σήμερα το Golden Bridge είχε κάσα σχήματος tonneau (γαλλιστί το βαρέλι). Τώρα ο περίφημος μηχανισμός «χρυσή γέφυρα» της Corum φιλοξενείται για πρώτη φορά σε στρογγυλή κάσα διαμέτρου 43 mm και πάχους 8,8 mm.

CORUM Golden Bridge Round-1

Το νέο Corum Golden Bridge Round διατίθεται σε δύο εκδοχές. Η πρώτη είναι σμιλεμένη από ροζ χρυσό 18Κ (χωρίς διαμάντια).

CORUM Golden Bridge Round-2

Η δεύτερη από λευκό χρυσό 18Κ είναι στολισμένη με 84 διαμάντια άριστης ποιότητας και βάρους 2,14 καρατίων.

CORUM Golden Bridge Round-3

Η στρογγυλή κάσα προσφέρει μία θεαματική άποψη 360ο του μηχανισμού και της περίτεχνης διακόσμησης των γεφυρών του χάρη στα κρύσταλλα ζαφειριού στις δύο όψεις της και τον κρυστάλλινο δακτύλιο στις πλευρές της.

CORUM Golden Bridge Round-4

Ο κουρδιστός στο χέρι Caliber CO113 σε μορφή μπαγκέτας είναι τοποθετημένος καθέτως, γι’ αυτό και η κορόνα βρίσκεται στο 6. Λειτουργεί με συχνότητα 4 Hz (28.800 ταλαντώσεων/ώρα) και προσφέρει 40 ώρες αυτονομίας. Το σύνολο ολοκληρώνει ένα λουράκι από δέρμα αλιγάτορα με κούμπωμα από ροζ ή λευκό χρυσό.

CORUM Golden Bridge Round-5
CORUM Golden Bridge Round-6

 

Αξίζει να δείτε και το σχετικό video.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοτήμ (τηλ.: 210-3238250)

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή