BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA

3' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε χρόνο στην μεγάλη έκθεση της Βασιλείας, η OMEGA είναι από τις μάρκες που διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο με το κοινό αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον την αποκάλυψη των νέων συλλογών. Το επιβλητικό περίπτερο του οίκου, στη καρδιά της κεντρικής αίθουσας της Baselworld, ακριβώς μπροστά στην πλατεία του Ομίλου Swatch, είναι πάντα γεμάτο κόσμο. Και για άλλη μία χρονιά η OMEGA δεν μας απογοήτευσε. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε συνοπτικά τα νέα μοντέλα, στο μέλλον όμως θα ασχοληθούμε ενδελεχώς με το καθένα ξεχωριστά.

OMEGA 1957 Trilogy Limited Editions

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-1

Το 2017 είναι ως γνωστόν έτος Speedmaster (θα το έχετε σίγουρα αντιληφθεί από τα θέματα που έχουμε ήδη αναρτήσει προσφάτως στο HOURS, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα). Αυτό που όμως αξίζει να τονισθεί είναι ότι το 1957 σηματοδοτεί τη γέννηση δύο ακόμα εμβληματικών μοντέλων της OMEGA, του Seamaster 300 και του Railmaster. Για την 60ή επέτειο αυτών των all-time-classics η μάρκα παρουσιάζει τρεις συλλεκτικές εκδόσεις, Seamaster 300, Railmaster και Speedmaster, 3.557 αντιτύπων η καθεμία, ενώ οι φανατικοί συλλέκτες μπορούν να αποκτήσουν και ολόκληρη την τριλογία σε ειδική κασετίνα εμπνευσμένη από την πρωτότυπη συσκευασία του 1957. Και τα τρία ρολόγια είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο «tropical» καντράν.

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-2

SEAMASTER 300 60th Anniversary Limited Edition Master Chronometer 39mm

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-3

RAILMASTER 60th Anniversary Limited Edition Master Chronometer 38mm

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-4

SPEEDMASTER 60th Anniversary Limited Edition 38.6mm

 

Seamaster Aqua Terra  Master Chronometer Ladies’ Collection

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-5

30 νέα μέλη σε τρία διαφορετικά μεγέθη (28, 34 και 38 mm) καλωσορίζει φέτος η γυναικεία συλλογή Seamaster Aqua Terra, τα περισσότερα από τα οποία, εκτός από το γνώριμο καλαίσθητο εξωτερικό τους, στεγάζουν και μηχανισμούς Master Chronometer.

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-6

Seamaster Aqua Terra Master Chronometer Collection

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-7

Ιδιαιτέρως ανανεωμένα εμφανίζονται το 2017 και τα ανδρικά Seamaster Aqua Terra. Η πιο οφθαλμοφανής αλλαγή τους αφορά τα καντράν που είναι εμφανώς εμπνευσμένα από το ξύλο τικ που στολίζει το ντεκ των πολυτελών σκαφών αναψυχής. Τρία νέα μοντέλα, το πρώτο στα 41 mm από ατσάλι και χρυσό Sedna 18K και μαύρο ελαστικό λουράκι, το δεύτερο 41 mm από ατσάλι με καφέ δερμάτινο λουρί και το τρίτο στα 38 mm με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι.

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-8
BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-9

Seamaster Planet Ocean «Big Blue»

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-10

Αποφασισμένη να «βουτήξει ακόμη βαθύτερα» στον τομέα των κεραμικών υψηλής τεχνολογίας, ιδίως μάλιστα μετά την τεράστια επιτυχία των μοντέλων Planet Ocean «Deep Black» το 2016, η OMEGA παρουσιάζει ένα καταδυτικό GMT μοντέλο στα χαρακτηριστικά χρώματα των Planet Ocean, το μπλε και το πορτοκαλί. Όσο για την ονομασία «Big Blue» σηματοδοτεί το πρώτο μοντέλο της OMEGA με κάσα εξολοκλήρου κατασκευασμένη από μπλε κεραμικό.

Speedmaster 38 mm

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-11

Συναρπαστικά Speedmasters και για τις κυρίες. Στη Βασιλεία είδαμε τα τέσσερα πρώτα μοντέλα της συλλογής Speedmaster 38, με εντυπωσιακότερο ίσως το επονομαζόμενο «Cappuccino» με κάσα από ατσάλι και χρυσό Sedna 18K. Εξίσου όμορφα είναι το ολόλευκο από ατσάλι με καντράν από φίλντισι, ένα δίχρωμο από ατσάλι και κίτρινο χρυσό αλλά και το πλήρως ατσάλινο μοντέλο με μπρασελέ και υπέροχο καντράν στο γαλάζιο του πάγου. Εκτός από αυτά τα τέσσερα, εντός του 2017 πρόκειται να κυκλοφορήσουν δέκα ακόμη Speedmasters στα 38 χιλιοστά, για άνδρες και γυναίκες.

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-12
BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-13
BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-14

Speedmaster Racing Master Chronometer

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-15

Το Speedmaster Racing με αυτή τη χαρακτηριστική διαβάθμιση των λεπτών στο καντράν πρωτοπαρουσιάστηκε το 1968. Άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία της OMEGA στον κόσμο του αγωνιστικού αυτοκινήτου, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και πολλές εκδόσεις με την πάροδο του χρόνου. Το 2017 έχουμε δύο σύγχρονες εκδοχές του, τη μία ωραιότερη από την άλλη. Η πρώτη είναι ατσάλινη με μαύρο καντράν, μαύρη κεραμική στεφάνη και πορτοκαλί λεπτομέρειες και η δεύτερη από χρυσό Sedna 18K με μπλε καντράν και μπλε κεραμική στεφάνη και ταχυμετρική κλίμακα σε Ceragold.

BASELWORLD 2017 – Τα νέα μοντέλα της OMEGA-16

Όπως προαναφέραμε, το 2017 είναι χρονιά Speedmaster, συνεπώς μέχρι το τέλος του έτους θα παρουσιαστούν και άλλες limited editions της εμβληματικής συλλογής. Μείνετε συντονισμένοι…

Περισσότερες πληροφορίες για την OMEGA και τις συλλογές της εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή