BASELWORLD 2017 – Depeche Mode και HUBLOT παρουσιάζουν ένα ρολόι για το νερό

BASELWORLD 2017 – Depeche Mode και HUBLOT παρουσιάζουν ένα ρολόι για το νερό

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα highlights της φετινής Baselworld 2017 ήταν η επίσκεψη και η press conference του συγκροτήματος Depeche Mode στο περίπτερο της HUBLOT και η συναυλία που έδωσαν το προηγούμενο βράδυ. Αφορμή το λανσάρισμα ενός νέου ρολογιού αφιερωμένου στο νερό! Τι εννοούμε με αυτό; Όχι, δεν πρόκειται για επαγγελματικό καταδυτικό μοντέλο (παρότι είναι στεγανό μέχρι 100 μ.). Το HUBLOT Unico Depeche Mode είναι ο καρπός της συνεργασίας του ελβετικού οίκου και του διάσημου μουσικού συγκροτήματος για να γιορτάσουν το νέο άλμπουμ «Spirit» και την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία του γκρουπ. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του ρολογιού θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα στον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό «Charity: Water», αποστολή του οποίου είναι η παροχή καθαρού και ασφαλούς πόσιμου νερού στους κατοίκους αναπτυσσόμενων χωρών.

BASELWORLD 2017 – Depeche Mode και HUBLOT παρουσιάζουν ένα ρολόι για το νερό-1

Υπολογίζεται ότι 663 εκατομμύρια άνθρωποι (δηλαδή ένας στους δέκα) δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό! H Ηublot και οι Depeche Mode συνεργάζονται από το 2010 και έχουν υποστηρίξει το πρόγραμμα «Charity: Water» ακόμη τρεις φορές, από το 2013. Τα έσοδα που προέκυψαν διοχετεύθηκαν σε 229 projects στο Νεπάλ και στην Αιθιοπία, για τη δημιουργία 220 αντλιών νερού και 19 πηγαδιών, εξασφαλίζοντας καθαρό νερό σε πάνω από 30.000 ανθρώπους, μεγάλους και παιδιά. Τώρα οι δύο εταίροι στοχεύουν να προσφέρουν νερό σε 50.000 κατοίκους του πλανήτη.

ΤΟ ΡΟΛΟΪ

BASELWORLD 2017 – Depeche Mode και HUBLOT παρουσιάζουν ένα ρολόι για το νερό-2

Το νέο Big Bang Depeche Mode είναι φτιαγμένο από μαύρο κεραμικό, η ογκώδης κάσα του έχει διάμετρο 45 mm, πάχος 16,3 mm, και είναι διακοσμημένη με ανάγλυφο πυραμιδωτό μοτίβο τόσο στην πρόσοψή της όσο και στα μπουτόν, την κορόνα, ακόμα και τις ενδείξεις των ωρών στον καντράν. Σε παρόμοιο ύφος και το λουράκι από λείο δέρμα και καουτσούκ πάνω στο οποίο προσαρτάται ένα επιπλέον περικάρπιο με studs για πιο ροκ εμφανίσεις. Στο εσωτερικό κρύβεται βεβαίως ο φημισμένος αυτόματος μηχανισμός χρονογράφου UNICO HUB1242 με λειτουργία flyback και 72 ώρες αυτονομία. Θα κυκλοφορήσουν μόλις 250 συλλεκτικά αντίτυπα.

 

BASELWORLD 2017 – Depeche Mode και HUBLOT παρουσιάζουν ένα ρολόι για το νερό-3

Το ρολόι θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Μάιο του 2017, με την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας των Depeche Mode, Global Spirit Tour. Κρατήστε την ημερομηνία: 17 Μαΐου θα βρίσκονται στην Αθήνα, στο Terra Vibe Park.

Δείτε και το σχετικό video από την Baselworld.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή