Η IWC Schaffhausen στο show του Vassilis Emmanuel Zoulias

Η IWC Schaffhausen στο show του Vassilis Emmanuel Zoulias

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ακόμη μία χρονιά η IWC Schaffhausen ήταν χορηγός του fashion show του Vassilis Emmanuel Zoulias, στο πλαίσιο της 21ης Athens Xclusive Designers Week.

Το ντεφιλέ πραγματοποιήθηκε στο ύπαιθρο, στον καταπράσινο χώρο του Εθνικού Κήπου, παρουσία πλήθους προσκεκλημένων.

Η IWC Schaffhausen στο show του Vassilis Emmanuel Zoulias-1

Οι δημιουργίες του γνωστού μόδιστρου σ' αυτή τη demi couture συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 ξεχείλιζαν θηλυκότητα και μία μοναδική κομψότητα περασμένων εποχών, όπως ακριβώς και το έργο τέχνης «Women in the Garden» του ιμπρεσιονιστή ζωγράφου Claude Monet, από το οποίο εμπνεύστηκε την κολεξιόν του ο Βασίλης Ζούλιας. Στο ίδιο ύφος και τα ρολόγια της νέας συλλογής Da Vinci της IWC, που κόσμησαν τον καρπό των μανεκέν.

Η IWC Schaffhausen στο show του Vassilis Emmanuel Zoulias-2

Το 2017 είναι αφιερωμένο στην οικογένεια Da Vinci της IWC και η νέα συλλογή αποτελεί αναμφισβήτητα μια μοντέρνα εκδοχή του θρυλικού σχεδιασμού των ρολογιών Da Vinci της δεκαετίας του 1980, διατηρώντας την κλασική στρογγυλή κάσα. Μία πρώτη γεύση των Da Vinci σας είχαμε παρουσιάσει εδώ.

Η IWC Schaffhausen στο show του Vassilis Emmanuel Zoulias-3

Μετά τα εμβληματικά Portofino Midsize, που απευθύνονταν αποκλειστικά στο γυναικείο κοινό, η IWC συνεχίζει προς αυτή την κατεύθυνση με τη συλλογή Da Vinci 2017. Μοντέλα απλά αυτόματα ή με φάσεις Σελήνης, ενίοτε στολισμένα με διαμάντια, αγκαλιάζουν τον καρπό με φίνα μπρασελέ ή δερμάτινα λουράκια του ιταλικού οίκου Santoni σε ωραία χρώματα.

Η IWC Schaffhausen στο show του Vassilis Emmanuel Zoulias-4

Περισσότερα για τα νέα Da Vinci εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Richemont Hellas (τηλ.: 210-6471310)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή