O David Beckham φοράει TUDOR

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O David Beckham έχει σίγουρα πολλά πρόσωπα, όσα ίσως και τα τατουάζ που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του. Ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου, πατέρας τεσσάρων παιδιών, επιτυχημένος επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και διεθνές style icon, ο David Beckham απέκτησε ακόμη έναν ρόλο στη ζωή του: αυτόν του πρεσβευτή της ελβετικής ωρολογοποιίας TUDOR. Ο διασημότερος ίσως Βρετανός του πλανήτη θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της TUDOR με τίτλο «Born to Dare» (Γεννημένος για να τολμά).

O David Beckham φοράει TUDOR-1

Ο David Βeckham είναι εδώ και πολλά χρόνια πρεσβευτής καλής θελήσεως της Unicef και δραστηριοποιείται έντονα στον αγώνα για την εξάλειψη της ελονοσίας αλλά και για την υγεία και εκπαίδευση των παιδιών της Αφρικής. Είναι ένας άνδρας με πολύπλευρη προσωπικότητα που ξεχωρίζει για το εκλεπτυσμένο γούστο του. «Ένας  Άγγλος, όπως εγώ, εκτιμά πάντα ένα κομψό κοστούμι και ένα κομψό ρολόι. Ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους» δηλώνει. Λάτρης των ρολογιών από παλιά, γνώρισε την Tudor από την αδελφή της εταιρεία ROLEX, της οποίας πολλά μοντέλα έχει στη συλλογή του. «Αυτό που με τράβηξε στην TUDOR ήταν η εμμονή με τη λεπτομέρεια που έβλεπα στα ρολόγια της. Και μετά έμαθα την ιστορία της μάρκας. Για τις περιπέτειες, την πρωτοπορία στις καταδύσεις και τις τολμηρές αποστολές. Με κέρδισε αμέσως».

O David Beckham φοράει TUDOR-2
O David Beckham φοράει TUDOR-3

Στην καμπάνια «Born to Dare» της TUDOR εμφανίζεται να φοράει το καινούριο Black Bay S&G, ένα vintage αισθητικής μοντέλο καταδύσεων από ατσάλι και κίτρινο χρυσό 18Κ…αλλά και το Black Bay Chrono, έναν χρονογράφο με αυτόματο manufacture μηχανισμό εμπνευσμένο από τα ιστορικά ρολόγια καταδύσεων και αγώνων ταχύτητας της TUDOR. Και τα δύο μοντέλα έκαναν επίσημη πρεμιέρα στη μεγάλη έκθεση της Βασιλείας Baselworld 2017 τον περασμένο Μάρτιο.

Περισσότερα για την TUDOR εδώ.

Στην Ελλάδα, η TUDOR διατίθεται από τη ROLEX HELLAS (τηλ.: 210-3621138)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή