Τα πρώτα OMEGA «Speedy Tuesday» παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους

Τα πρώτα OMEGA «Speedy Tuesday» παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν παρουσιάστηκε η συλλεκτική συλλογή του Speedmaster «Speedy Tuesday» στις αρχές του χρόνου (δείτε το σχετικό άρθρο του HOURS εδώ), υπήρξε μία άνευ προηγουμένου παγκόσμια κινητοποίηση από τους fans της Omega και των μοντέλων Speedmaster. Για πρώτη φορά είχαν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση του ρολογιού διαδικτυακά και ήταν τέτοια η ανταπόκριση ώστε και τα 2.012 συλλεκτικά αντίτυπα εξαντλήθηκαν μέσα σε λιγότερο από πέντε ώρες από τη στιγμή που έγιναν διαθέσιμα. Όσοι τυχεροί πρόλαβαν να κάνουν κράτηση, όμως έπρεπε να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να παραλάβουν το ρολόι τους.

Τα πρώτα OMEGA «Speedy Tuesday» παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους-1

Τώρα ο χρόνος αναμονής φθάνει στο τέλος του. Η OMEGA ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες με ενθουσιασμό ότι τα πρώτα «Speedy Tuesday» αναχώρησαν από το εργοστάσιο, ενώ θα ακολουθήσουν σύντομα και τα υπόλοιπα.

Τα πρώτα OMEGA «Speedy Tuesday» παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους-2

Ο σχεδιασμός του Speedmaster «Speedy Tuesday» βασίζεται στο διάσημο Speedmaster «Alaska Project III» του 1978. H νέα συλλεκτική έκδοση δημιουργήθηκε για να τιμήσει την αναπτυσσόμενη παγκόσμια κοινότητα των θαυμαστών του Speedmaster και του hashtag  #SpeedyTuesday που χρησιμοποιούν μεταξύ τους, ώστε να μοιράζονται σχετικό περιεχόμενο διαδικτυακά.

Τα πρώτα OMEGA «Speedy Tuesday» παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους-3

Για όσους πρόκειται να παραλάβουν το ρολόι τους, αυτό θα παραδοθεί σε ένα ειδικό δερμάτινο ρολό, μέσα στο οποίο θα περιλαμβάνεται ένα επιπλέον λουρί NATO με το #SpeedyTuesday χαραγμένο στη θηλιά του λουριού.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή