Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Corfu Challenge 2017 με μέγα χορηγό τη Rolex

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Corfu Challenge 2017 με μέγα χορηγό τη Rolex

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώτος διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας σκαφών κατηγορίας Maxi72, Corfu Challenge 2017, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κέρκυρα, από τις 3 έως τις 8 Ιουλίου, με Μέγα Χορηγό τη ROLEX ως Official Timepiece (σας είχαμε προαναγγείλει το γεγονός εδώ).

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Corfu Challenge 2017 με μέγα χορηγό τη Rolex-1

Ήταν η πρώτη φορά που τα εντυπωσιακά ιστιοπλοϊκά σκάφη της κατηγορίας Maxi72 συμμετείχαν σε επίσημο αγώνα σε ελληνικά νερά. Πέντε συναρπαστικές ημέρες έντονης αγωνιστικής δράσης στο νησί των Φαιάκων χάρισαν στους λάτρεις της ιστιοπλοΐας ένα μοναδικό υπερθέαμα, με φοβερές μονομαχίες μεταξύ των πέντε διαγωνιζομένων σκαφών. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το σκάφος Proteus του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Γιώργου Σακελλάρη, ο οποίος ήταν ο εμπνευστής και η ψυχή της διοργάνωσης.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Corfu Challenge 2017 με μέγα χορηγό τη Rolex-2

Οι κυρίες Σοφία Βαχάρη-Τσουβελεκάκη και Ηρώ Βαχάρη-Καμπάνη της Rolex Hellas μαζί με το ζεύγος Γιώργου και Κατερίνας Σακελλάρη

H Rolex Hellas με υπερηφάνεια στήριξε το Corfu Challenge 2017, με την πεποίθηση ότι η διοργάνωση αυτή θα φέρει την Ελλάδα στο προσκήνιο αγώνων ιστιοπλοΐας κορυφαίων κλάσεων. Το Corfu Challenge διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μαρίνας Γουβιών σε συνεργασία με την Κλάση MAXI 72, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Κέρκυρας. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο περιστύλιο των Παλαιών Ανακτόρων στον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας ενώ τα περίτεχνα έπαθλα ήταν σχεδιασμένα από τον οίκο Λαλαούνη.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Corfu Challenge 2017 με μέγα χορηγό τη Rolex-3

Η τελική κατάταξη του αγώνα ήταν:

1. Proteus

2. Momo

3. Bella Μente

4. Cannonball

5. Evniki

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την πέμπτη και τελευταία ημέρα του αγώνα και από την τελετή απονομής στο video που ακολουθεί.

 

Περισσότερες πληροφορίες και videos σχετικά με το Corfu Challenge 2017 εδώ και για τη σχέση της ROLEX με την ιστιοπλοΐα εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή