ORIS Aquis Date

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Oris κατασκευάζει καταδυτικά ρολόγια από τη δεκαετία του ’60 και το νέο Aquis Date συμβολίζει το επόμενο κεφάλαιο σε μία ιστορία κατάκτησης των ωκεανών που ξεκίνησε πριν από μισό αιώνα. Το ότι προορίζεται για σκληρή χρήση από επαγγελματίες ή ερασιτέχνες θιασώτες του βυθού, εντούτοις, δεν σημαίνει ότι είναι ογκώδες και βαρύ στον καρπό. Η προσεγμένη σχεδίαση των λεπτομερειών του το καθιστά λεπτότερο και κομψό, ώστε να μπορεί να φορεθεί ακόμη και με κοστούμι.

ORIS Aquis Date-1

Η ευρύχωρη βιδωτή κάσα του σε διάμετρο 43,5 mm είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Στεγανή μέχρι 300 μ., φέρει βιδωτή κορόνα, μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη από μαύρο κεραμικό με κλίμακα 60 λεπτών και σφραγίζει με ένα θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού, το οποίο εσωτερικά φέρει αντι-αντανακλαστική επεξεργασία.

ORIS Aquis Date-2

Το βαθύ μπλε ή μαύρο καντράν «φωτίζουν» οι μεγάλες ενδείξεις των ωρών και οι επιβλητικοί δείκτες, όλα με φωτοβόλο επίστρωση Super-LumiNova.

ORIS Aquis Date-3

Το Aquis Date έχει αυτόματο μηχανισμό, τον Oris Caliber 733, με ημερομηνία στο 6.

ORIS Aquis Date-4

Συνδυάζεται είτε με ατσάλινο μπρασελέ, είτε με λουράκι από λείο δέρμα ή με μπλε ή μαύρο λουράκι από καουτσούκ με ειδική καταδυτική προέκταση. Προστιθέμενη αξία το εξαιρετικό value for money.

ORIS Aquis Date-5
ORIS Aquis Date-6
ORIS Aquis Date-7

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Rist Hellas (τηλ.: 2310-471155)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή