HARRY WINSTON Project Z11

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του δεν σε προετοιμάζει ότι πρόκειται για ένα μοντέλο με τρεις δείκτες και ημερομηνία. Η ενδέκατη έκδοση του Project Z της Harry Winston, έχει μοναδική προσωπικότητα, η οποία εκφράζεται από τη δυναμική σχεδίαση του καντράν. Η κάσα του ρολογιού έχει διάμετρο 42 mm και πάχος 10,6 mm, είναι ελαφρύτερη από ατσάλι και εξαιρετικά ανθεκτική στη διάβρωση. Στο εσωτερικό της εργάζεται ο αυτόματος caliber HW3206 με 297 εξαρτήματα, ελατήριο από πυρίτιο και δύο σειριακά βαρέλια που εξασφαλίζουν 72 ώρες αυτονομίας.

HARRY WINSTON Project Z11-1

Φτιαγμένο από ζάλιο, ένα αποκλειστικό μεταλλικό κράμα της Harry Winston, το Project Z11 έχει σπορτίφ όσο και κομψό αέρα, ενώ στο σκελετωμένο του καντράν κάθε βίδα, πλέγμα, γέφυρα και μεταλλικό στοιχείο είναι εμπνευσμένα από την πόλη της Νέας Υόρκης, τις ατσάλινες υπερκατασκευές της και τα φιλόδοξα αρχιτεκτονήματα που την καθιστούν τόσο μοναδική. Το ιδιαίτερο γκρι χρώμα του ζαλίου διανθίζεται με λεπτομέρειες σε μπλε, το χαρακτηριστικό χρώμα της σειράς Project Z. Το ίδιο μπλε συναντούμε και στο λουράκι, το οποίο είναι από καουτσούκ και καλύπτεται από δέρμα και ντένιμ ύφασμα.

HARRY WINSTON Project Z11-2

Στο 6 δεσπόζει η μεγάλη ημερομηνία, η ώρα και τα λεπτά εμφανίζονται σε παράκεντρο υποκαντράν στο 12 ενώ στο κέντρο τρέχουν τα δευτερόλεπτα με ένα σούρικεν να εκτελεί χρέη δευτερολεπτοδείκτη. Πρόκειται για συλλεκτική έκδοση 300  κομματιών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή