BREITLING Avenger Hurricane Military

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας χρονογράφος με σαφείς επιρροές από τον κόσμο της αεροπορίας, ο νέος Avenger Hurricane Military είναι μία περιορισμένη έκδοση 1.000 κομματιών.

BREITLING Avenger Hurricane Military-1

Στεγανή μέχρι 100 μ. η κάσα του έχει επιβλητική διάμετρο 50 mm και είναι κατασκευασμένη από Breitlight, ένα αποκλειστικό υλικό υψηλής τεχνολογίας-πατέντα της Breitling, το οποίο είναι 3,3 φορές ελαφρύτερο από το τιτάνιο και 5,8 φορές από το ατσάλι, εξαιρετικά σκληρό και ανθεκτικό σε γρατζουνιές, τριβή, διάβρωση, διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και μαγνητικά πεδία.

BREITLING Avenger Hurricane Military-2

Εντυπωσιακό το μαύρο καντράν με την vintage μπεζ SuperLuminova στους αραβικούς αριθμούς και στους δείκτες, θυμίζει τα όργανα που κατασκεύαζε η Breitling από τη δεκαετία του ’40 μέχρι τη δεκαετία του ’60 για την αεροπορία και τον στρατό. Στο εσωτερικό χτυπά ο Manufacture Breitling Caliber B12, ένας αυτόματος μηχανισμός χρονογράφου που δείχνει την ώρα σε 24ωρη κλίμακα(!) ως είθισται μεταξύ των στρατιωτικών και των πιλότων.

BREITLING Avenger Hurricane Military-3

Ο χρονογράφος Avenger Hurricane Military έχει τουλάχιστον 70 ώρες power reserve και όπως όλα τα Breitling φέρει πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC. Φοράει αποκλειστικό λουράκι από χακί ύφασμα με εσωτερική επένδυση καουτσούκ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοελλάς (τηλ.: 210-3638286)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή