CORUM Bubble 47 Skeleton

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ρολόι-φούσκα, ένα από τα πλέον cult ρολόγια-αντικείμενα πόθου, επανέρχεται στο προσκήνιο ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας, ενθουσιάζοντας συλλέκτες, connoisseurs και κοινούς θνητούς. Το εντυπωσιακότερο ίσως μοντέλο της φετινής χρονιάς είναι ένας συνδυασμός τολμηρού design και υψηλής ωρολογοποιίας.

CORUM Bubble 47 Skeleton-1

Περίπλοκο όσο και σοφιστικέ, το σκελετωμένο καντράν του νέου Bubble 47 Skeleton προβάλλει σε κοινή θέα τον εσωτερικό του κόσμο. Κάτω από το παχύ θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού μπορεί να ανακαλύψει κανείς δεκάδες λεπτομέρειες του μηχανισμού ενώ η επιλογή έντονων χρωμάτων και τρισδιάστατης αρχιτεκτονικής το καθιστά ένα μικρό έργο τέχνης.

CORUM Bubble 47 Skeleton-2

Όπως ίσως θα υποθέσατε, ο αριθμός 47 αφορά σε χιλιοστά τη διάμετρο της κάσας, η οποία είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με γυαλιστερές και σατινέ επιφάνειες ή με μαύρη επίστρωση PVD. Ο μηχανισμός είναι ο αυτόματος Calibre CO 082, βασίζεται στον Calibre 39 της ελβετικής εταιρείας Eterna, έχει συχνότητα 4Hz και ενεργειακή αυτονομία 42 ωρών.

CORUM Bubble 47 Skeleton-3

Υπάρχουν τρεις χρωματικές επιλογές καντράν-δεικτών-γεφυρών του μηχανισμού: πράσινο, μπλε και μοβ, ενώ ένα λουράκι από σκούρο μπλε βουλκανισμένο καουτσούκ ολοκληρώνει το άρτιο σύνολο.

CORUM Bubble 47 Skeleton-4
CORUM Bubble 47 Skeleton-5

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της Corum.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Χρονοτήμ (τηλ.: 210-3238250)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή