H Folli Follie διευρύνει την παρουσία της στη Νότια Αφρική

H Folli Follie διευρύνει την παρουσία της στη Νότια Αφρική

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ελληνική μάρκα κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ Folli Follie μας κάνει και πάλι περήφανους. Τον Νοέμβριο του 2016 εισήλθε στην αγορά της Νότιας Αφρικής δημιουργώντας το πρώτο flagship κατάστημά της στο εμπορικό κέντρο Sandton City, στην πλατεία Νέλσον Μαντέλα στο Γιοχάνεσμπουργκ. Λίγους μόλις μήνες αργότερα, αυτόν τον Σεπτέμβριο, επεκτείνει το δίκτυό της στη Νότια Αφρική, εγκαινιάζοντας δύο νέα Folli Follie Concept Stores στην Πρετόρια και στο Κέιπ Τάουν, στα εμπορικά κέντρα Menlyn Park και Canal Walk αντίστοιχα. Τα δύο νέα καταστήματα αντικατοπτρίζουν τη νέα φιλοσοφία των καταστημάτων Folli Follie, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του fashion shopping. 

H Folli Follie διευρύνει την παρουσία της στη Νότια Αφρική-1

Τα νέα Concept Stores, υπογραμμίζοντας τη νέα σχεδιαστική και minimal προσέγγιση της Folli Follie, φιλοξενούν όλες τις νέες και εμβληματικές συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ του brand σε ένα περιβάλλον που θα αποτελέσει έμπνευση για όλες τις γυναίκες που αγαπούν την μόδα.

H Folli Follie διευρύνει την παρουσία της στη Νότια Αφρική-2

Φιλοξενώντας πολλά πρωτοποριακά στοιχεία, αλλά επιφυλάσσοντας και εκπλήξεις για τους φίλους της μάρκας, τα δύο νέα Concept Stores της Folli Follie υπόσχονται να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία εκλεπτυσμένου στιλ.

H Folli Follie διευρύνει την παρουσία της στη Νότια Αφρική-3

Είναι προφανές ότι ο κόσμος της Folli Follie αναπτύσσεται συνεχώς, χαράζοντας μία λαμπερή πορεία παγκοσμίως. Σήμερα μετρά πάνω από 630 σημεία πώλησης, εκεί όπου χτυπάει ο παλμός της μόδας: από την Αθήνα και το Τόκυο μέχρι το Πεκίνο, το Παρίσι, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Περισσότερα για τη Folli Follie εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή