H OMEGA πρωταγωνιστεί στη Χειμερινή Ολυμπιάδα της PyeongChang 2018

H OMEGA πρωταγωνιστεί στη Χειμερινή Ολυμπιάδα της PyeongChang 2018

3' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις 9 μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιούνται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στην PyeongChang της Νοτίου Κορέας. 15 αθλήματα, 98 αγωνίσματα, ένας επίσημος χρονομέτρης που θα έχει την συνολική εποπτεία των αγώνων, την καταγραφή των αποτελεσμάτων και τη μέτρηση των επιδόσεων των αθλητών. H OMEGA αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο για 28η φορά στην ιστορία της.

H OMEGA πρωταγωνιστεί στη Χειμερινή Ολυμπιάδα της PyeongChang 2018-1

Η παρουσία της μάρκας στην PyeongChang θα περιλαμβάνει 300 χρονομέτρες με την υποστήριξη 350 εκπαιδευμένων εθελοντών καθώς 230 τόνους εξοπλισμού, μεταξύ αυτών 30 δημόσιους και 90 αθλητικούς πίνακες αποτελεσμάτων και πολλά χιλιόμετρα καλωδίων και οπτικών ινών. Και από τις 9 Μαρτίου η OMEGA θα συνεχίσει το ασκεί τον ρόλο του Επίσημου Χρονομέτρη και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang 2018.

H OMEGA πρωταγωνιστεί στη Χειμερινή Ολυμπιάδα της PyeongChang 2018-2

Μόλις κυκλοφόρησε μάλιστα η νέα τηλεοπτική διαφήμιση, που δημιούργησε η OMEGA, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018. Το σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων έχει θέμα «Καταγράφοντας Ολυμπιακά Όνειρα» (Recording Olympic Dreams), έχει ως μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Sign of the Times» του Harry Styles και εκφράζει τη μακροχρόνια σχέση της OMEGA με τον Θεσμό των Ολυμπιακών Αγώνων, από το 1932. Στην ταινία εμφανίζονται μερικά από τα κορυφαία αστέρια του χειμερινού αθλητισμού όπως ο Shaun White (Freestyle Snowboarder, ΗΠΑ), ο Didier Défago (Alpine Skier, Ελβετία) και η Justine Dufour-Lapointe (Freestyle Skier, Καναδάς).

Δείτε το σχετικό video…

 

 

ΔΥΟ SPECIAL EDITIONS ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Η OMEGA έχει δημιουργήσει δύο συλλεκτικά Seamaster για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang 2018, και τα δύο σε περιορισμένη έκδοση 2.018 κομματιών.

Seamaster Planet Ocean "Pyeongchang 2018" Limited Edition

H OMEGA πρωταγωνιστεί στη Χειμερινή Ολυμπιάδα της PyeongChang 2018-3

Αυτό το εντυπωσιακό ρολόι στα χρώματα της Κορεατικής σημαίας (έντονο μπλε και κόκκινο) έχει κάσα διαμέτρου 43,5 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, στεγανή μέχρι 600 μ. βάθος, εφοδιασμένη με βιδωτή κορόνα και βαλβίδα διαφυγής ηλίου. Η μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη καταδυτική στεφάνη διαθέτει τον μοναδικό στον κόσμο δακτύλιο από μπλε γυαλιστερό κεραμικό υλικό σε συνδυασμό με καουτσούκ και ταχυμετρική κλίμακα από υλικό Liquidmetal® της OMEGA με κόκκινο καουτσούκ στα πρώτα 15 λεπτά. Το υλικό Liquidmetal® της OMEGA έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για την κλίμακα των λεπτών και την κουκίδα στη θέση της ώρας 12.

H OMEGA πρωταγωνιστεί στη Χειμερινή Ολυμπιάδα της PyeongChang 2018-4

Το καντράν από γυαλιστερό μπλε κεραμικό υλικό [ZrO2] με ενδείξεις ώρας με επικάλυψη ροδίου και φωτοβόλο λευκό υλικό Super-LumiNova που εκπέμπει μια μπλε λάμψη. Οι ίδιες ποιοτικές λεπτομέρειες ισχύουν και για τους δείκτες των ωρών και των δευτερολέπτων.

H OMEGA πρωταγωνιστεί στη Χειμερινή Ολυμπιάδα της PyeongChang 2018-5

Το Seamaster Planet Ocean "Pyeongchang 2018" προστατεύεται από αντιχαρακτικό κρύσταλλο ζαφειριού με αντι-θαμβωτική επεξεργασία και στις δύο πλευρές, ενώ το βιδωτό καπάκι της κάσας με το alveol μοτίβο έχει χαραγμένες με μπλε χρώμα τις λέξεις PLANET OCEAN και LIMITED EDITION, καθώς και τον αύξοντα αριθμό της συλλεκτικής έκδοσης. Πάνω στο κρύσταλλο αναγράφονται οι λέξεις "PyeongChang 2018" και το λογότυπο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

H OMEGA πρωταγωνιστεί στη Χειμερινή Ολυμπιάδα της PyeongChang 2018-6

Στην καρδιά του χτυπάει ο αυτόματος μηχανισμός της OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8900. Ως Master Chronometer, το ρολόι έχει υποβληθεί σε υψηλότατου επιπέδου ελέγχους της ωρολογοποιίας, περνώντας με επιτυχία 8 αυστηρά τεστ μέσα σε χρονικό διάστημα 10 ημερών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Μετρολογίας (METAS). 

Seamaster Aqua Terra “Pyeongchang 2018”

H OMEGA πρωταγωνιστεί στη Χειμερινή Ολυμπιάδα της PyeongChang 2018-7

Η ειδική αυτή έκδοση της συλλογής Aqua Terra 150M είναι αφιερωμένη στην Χειμερινή Ολυμπιάδα της Pyeongchang και στεγάζεται σε μία ατσάλινη κάσα διαμέτρου 41,5 mm, στεγανή μέχρι 150 μ.

H OMEGA πρωταγωνιστεί στη Χειμερινή Ολυμπιάδα της PyeongChang 2018-8

Το καντράν του έχει το χαρακτηριστικό μοτίβο «teak concept» της συλλογής Aqua Terra σε μπλε χρώμα και στον δακτύλιο των λεπτών του διακρίνεται η ονομασία του αθλητικού γεγονότος «PYEONGCHANG 2018» στα πέντε χρώματα των εμβληματικών ολυμπιακών κύκλων (μπλε, κίτρινο, μαύρο, πράσινο και κόκκινο). Συναρπαστική λεπτομέρεια: οι αριθμοί 20 και 18 είναι τέλεια αντιστοιχισμένοι στις ακριβείς ενδείξεις των λεπτών! Πρόκειται για μια μοναδική σύμπτωση που είναι αδύνατο να επαναληφθεί ξανά.

H OMEGA πρωταγωνιστεί στη Χειμερινή Ολυμπιάδα της PyeongChang 2018-9

Στο πίσω μέρος της κάσας από διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού υπάρχει το επίσημο λογότυπο «Olympic Games PyeongChang 2018» ενώ στο πλάι της κάσας έχει χαραχθεί ο αύξων αριθμός του συλλεκτικού ρολογιού. Στο εσωτερικό κρύβεται ο αυτόματος μηχανισμός Master Co-Axial 8500.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή