12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια

12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια

5' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 14η Φεβρουαρίου είναι σίγουρα μία καλή ευκαιρία για δώρα αγάπης, αλλά ο χρόνος έχει άλλες 364 ημέρες για να προσφέρετε χαρά στο έτερόν σας ήμισυ. Ορμώμενοι από τη γιορτή των ερωτευμένων ανατρέξαμε στις τρέχουσες συλλογές μεγάλων οίκων ωρολογοποιίας και αναζητήσαμε ωραία ζεύγη ρολογιών για ερωτευμένα ζευγάρια που τους αρέσει να φορούν ρολόγια της ίδιας μάρκας ή ακόμα και της ίδιας συλλογής. Δικό του και δικό της, αρσενικό και θηλυκό, μεγάλο και μικρό, yin και yang, αυτές οι δημιουργίες διάσημων brands είναι το ιδανικό συμπλήρωμα η μία της άλλης.

Σας παρουσιάζουμε (με αλφαβητική σειρά) 12 ταιριαστά ζευγάρια ρολογιών για εκείνον και για εκείνη…

AUDEMARS PIGUET

Δύο αντιπροσωπευτικά μοντέλα της εμβληματικής συλλογής Royal Oak σε ροζ χρυσό. Ο ανδρικός χρονογράφος έχει σατινέ υφή και καφέ ανάγλυφο καντράν και το γυναικείο μοντέλο είναι φτιαγμένο με την αποκλειστική τεχνική σφυρηλάτησης του χρυσού της Audemars Piguet (frosted gold) που προσδίδει μοναδική λάμψη στο ρολόι.

12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-1
12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-2

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

BAUME & MERCIER

Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος από τη διαχρονική συλλογή Classima: το ανδρικό μοντέλο έχει ατσάλινη κάσα 40 mm, αυτόματο μηχανισμό και μπλε καντράν με εφέ ηλιακών ακτίνων και το γυναικείο είναι ατσάλινο με διάμετρο 31 mm, έχει quartz μηχανισμό και λευκό καντράν με διαμάντια και φάσεις της Σελήνης.

12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-3
12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-4

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

BULGARI

Κοινό χαρακτηριστικό αυτών των δύο μοντέλων που δεν ανήκουν στην ίδια συλλογή είναι το ιδιαίτερο σχήμα της κάσας τους. Το ανδρικό Octo είναι οκτάγωνο, είναι φτιαγμένο από ατσάλι με μαύρη επίστρωση DLC (Diamond Like Carbon), έχει διάμετρο 41 mm και αυτόματο manufacture μηχανισμό. Το γυναικείο Serpenti έχει ατσάλινη κάσα 27 mm σε σχήμα κεφαλιού φιδιού στολισμένη με διαμάντια, κόκκινο καντράν και ομοιόχρωμο δερμάτινο λουράκι που τυλίγεται δύο φορές στον καρπό.

 

12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-5
12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-6

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

CHOPARD

Αυτό το ζευγάρι προέρχεται από δύο εμβληματικές "οικογένειες" του οίκου Chopard. Τη συλλογή υψηλής ωρολογοποιίας L.U.C και την εξαιρετικά δημοφιλή θηλυκή συλλογή Happy Sport. Το L.U.C XP είναι ατσάλινο, με διάμετρο 40 mm, έχει αυτόματο manufacture μηχανισμό με τεχνολογία Twin, ασημί καντράν και μπλε λουράκι από ύφασμα κασμίρ. Τα γυναικεία Happy Sport με τα χαρακτηριστικά διαμαντάκια που κινούνται ελεύθερα σαν να χορεύουν στο καντράν είναι ατσάλινα, με ή χωρίς διαμάντια στη στεφάνη, έχουν διάμετρο 36 mm και συνοδεύονται από δύο λουράκια από καουτσούκ σε λευκό και σε μαύρο χρώμα.

12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-7
12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-8

Happy Sport 36mm

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

CORUM

Σε μπλε χρώμα και πολύχρωμες ναυτικές σημαίες στο καντράν, αυτά τα δύο νέα μέλη της ναυτικής οικογένειας Admiral's Cup συμπληρώνουν άψογα το ένα το άλλο. Το ανδρικό είναι ένας ατσάλινος, αυτόματος χρονογράφος με διάμετρο 41 mm και το γυναικείο ένα quartz ατσάλινο ρολόι με διάμετρο 32 mm και πανέμορφο καντράν από μπλε φίλντισι.

12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-9
12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-10

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

GIRARD-PERREGAUX

Αυτό το ζευγάρι δίχρωμων μοντέλων ανήκει στην ιστορική συλλογή Laureato της Girard-Perregaux. Το ανδρικό μοντέλο έχει διάμετρο 42 mm, είναι από τιτάνιο και ροζ χρυσό 18K και κρύβει έναν αυτόματο manufacture μηχανισμό. Το γυναικείο έχει μέγεθος 36 mm, είναι από ατσάλι και ροζ χρυσό 18Κ και κρύβει έναν quartz μηχανισμό ακριβείας.

12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-11
12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-12

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

IWC

Δύο ωραίοι εκπρόσωποι της εμβληματικής συλλογής Da Vinci της IWC που το 2017 είχε την τιμητική της. Οι κάσες τους είναι ατσάλινες και περικλείουν δύο αυτόματους μηχανισμούς υψηλής ακριβείας. Το πρώτο μοντέλο στα 40 mm έχει λευκό καντράν με ημερομηνία και λεπτομέρειες σε ροζ χρυσό. Το δεύτερο έχει επίσης λευκό καντράν με ημερομηνία και φάσεις Σελήνης. Οι αραβικοί αριθμοί και οι δείκτες είναι σε μπλε χρώμα, όπως και το λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-13
12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-14

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

LONGINES

Η κλασική Master Collection της Longines ντύθηκε στα μπλε και απέκτησε ένα πανέμορφο ζευγάρι αυτόματων μοντέλων από ανοξείδωτο ατσάλι: το ανδρικό έχει διάμετρο 42 mm και το γυναικείο 29 mm και οι ενδείξεις των ωρών είναι στολισμένες με διαμάντια. Και τα δύο αγκαλιάζουν τον καρπό με φίνα λουράκια από μπλε δέρμα αλιγάτορα.

12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-15
12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-16

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

OMEGA

H ανδρική και η γυναικεία εκδοχή του εμβληματικού Speedmaster. Ο χρονογράφος Speedmaster Racing είναι ατσαλινος με μαύρη κεραμική στεφάνη και ταχυμετρική κλίμακα από Liquidmetal™ και στο εσωτερικό του λειτουργεί ο αυτόματος μηχανισμός OMEGA Co-Axial Master Chronometer 9900, που διαθέτει πιστοποίηση από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Μετρολογίας (METAS). Ο χρονογράφος Speedmaster 38 έχει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™18Κ και οφείλει την ονομασία Cappucino στις μπεζ και καφέ αποχρώσεις του καντράν και του λουριού του. Η στεφάνη του είναι διπλή με διαμάντια και με ταχυμετρική κλίμακα πάνω στον καφέ δακτύλιο αλουμινίου και στο εσωτερικό χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός MEGA Co-Axial Calibre 3330.

12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-17
12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-18

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ROLEX

Μόνο ημερομηνία διαθέτουν αυτά τα δύο μέλη της οικογένειας Datejust της Rolex. Ένα άλλο κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι είναι φτιαγμένα από Rolesor, όπως ονομάζει η Rolex τον συνδυασμό ατσαλιού με τον χρυσό. Το πρώτο είναι από ατσάλι και λευκό χρυσό, έχει διάμετρο 41 mm, μπλε καντράν και κρύβει έναν αυτόματο μηχανισμό Superlative Chronometer. Το δεύτερο είναι από ατσάλι και χρυσό Everose, έχει ασημί καντράν με διαμαντένιες ενδείξεις της ώρας και είναι και αυτό εφοδιασμένο με έναν αυτόματο μηχανισμό Superlative Chronometer.

12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-19
12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-20

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

TAG HEUER

Ατσάλινη κάσα και μπρασελέ σε συνδυασμό με μπλε καντράν έχουν και τα δύο μέλη της οικογένειας Carrera της TAG Heuer. To ανδρικό είναι αυτόματο με διπλή ένδειξη ημέρας και ημερομηνίας και το γυναικείο είναι quartz και στεγανό μέχρι 100 μ. βάθος.

12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-21
12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-22

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

TISSOT

Ένα αυτόματο χρονόμετρο ακριβείας με ενεργειακή αυτονομία 80 ωρών και ατσάλινη κάσα 39 mm και ένα ατσάλινο quartz μοντέλο με τεσσερα διαμάντια στο καντράν και διάμετρο 30 mm είναι οι προτάσεις της Tissot για τα ερωτευμένα ζευγάρια. Προστιθέμενη αξία η προσιτή τους τιμή…

12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-23
12 προτάσεις για ερωτευμένα ζευγάρια-24

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή