TISSOT T-Race MotoGP Limited Edition 2018

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φανατικοί φίλοι του ελβετικού οίκου και του δίτροχου αθλητισμού αναμένουν κάθε χρόνο με μεγάλο ενδιαφέρον την νέα συλλεκτική έκδοση του χρονογράφου MotoGP. Και κάθε χρόνο η Tissot δεν τους απογοητεύει. Το ολοκαίνουριο T-Race MotoGPTM Limited Edition ήταν από τα πιο προβεβλημένα μοντέλα της Tissot στην μεγάλη έκθεση της Βασιλείας, που έγινε τον περασμένο Μάρτιο. Και δικαίως. Είναι ένα δυναμικό ρολόι με αρρενωπή σχεδίαση και αισθητική που παραπέμπει στον κόσμο της μοτοσικλέτας. Είναι πάντοτε στα χρώματα του πρωταθλήματος MotoGP™ αλλά και της Tissot: το κόκκινο και το μαύρο.

TISSOT T-Race MotoGP Limited Edition 2018-1

Η έκδοση του 2018 έχει κάσα διαμέτρου 43mm από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση PVD σε ροζ χρυσό και μαύρο χρώμα και στο εσωτερικό φιλοξενεί έναν ελβετικής κατασκευής quartz μηχανισμό χρονογράφου.

TISSOT T-Race MotoGP Limited Edition 2018-2

Στο κρυστάλλινο πίσω καπάκι υπάρχει μεταξοτυπία με το επίσημο λογότυπο του MotoGP™ και στην κάσα υπάρχει χαραγμένος ο αύξων αριθμός του μοντέλου από το 0001 έως το 8888, όσα είναι και τα συλλεκτικά αντίτυπα της συγκεκριμένης έκδοσης.

TISSOT T-Race MotoGP Limited Edition 2018-3

Είναι εμφανείς οι επιρροές από τον κόσμο των αγωνιστικών μηχανών. Η κάσα του ρολογιού προστατεύεται από δακτύλιο κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα, τα μπουτόν του χρονογράφου φέρουν χαραγμένες τις ενδείξεις start και go του πίνακα ελέγχου, η στεφάνη έχει σχήμα δισκόφρενου και το καινοτόμο λουράκι από διάτρητο καουτσούκ παραπέμπει στο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη η στολή του αναβάτη.

TISSOT T-Race MotoGP Limited Edition 2018-4

Το καντράν παραπέμπει σε πίνακα οργάνων μοτοσικλέτας, ενώ τα ίχνη ελαστικών προσδίδουν βάθος και στυλ. Ο χρονογράφος T-Race MotoGPTM Limited Edition είναι στεγανός μέχρι 100 μ. βάθος και διατίθεται σε μία κασετίνα σε σχήμα κράνους μοτοσικλετιστή. 

TISSOT T-Race MotoGP Limited Edition 2018-5

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή