Η IWC μετρά αντίστροφα για το Spetses Classic Yacht Regatta 2018

Η IWC μετρά αντίστροφα για το Spetses Classic Yacht Regatta 2018

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα μεγάλο πάρτυ και παρουσία πλήθους προσκεκλημένων, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Κορυφαίο Διεθνή Αγώνα Κλασικών και Παραδοσιακών Σκαφών στην Ελλάδα, το Spetses Classic Yacht Regatta 2018. Και φέτος, Επίσημος Χρονομέτρης, για τέταρτη συνεχή χρονιά, θα είναι ο Ελβετικός oίκος υψηλής ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen, στηρίζοντας τις δράσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος. Εκπρόσωποι του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου, αθλητές και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, βρέθηκαν στην εκδήλωση και γιόρτασαν με μουσική και χορό τις πενήντα ημέρες που απομένουν μέχρι την έναρξη του μεγάλου αγώνα. Ένας από τους οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν φυσικά η IWC, που υπόσχεται, για τον φετινό αγώνα, ένα μοναδικό ταξίδι “εν πλω” με φόντο τον Αργοσαρωνικό.

Η IWC μετρά αντίστροφα για το Spetses Classic Yacht Regatta 2018-1

Ο κ. Θοδωρής Μουστάκας, Brand Manager της IWC για Ελλάδα και Κύπρο, μαζί με τον κ. Βασίλη Καίσαρη.

Οι λάτρεις της Υψηλής Ωρολογοποιίας που έδωσαν το παρών στην ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα μοναδικής σχεδίασης ρολόγια της IWC, σε ειδικές βιτρίνες που ήταν τοποθετημένες στον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

Η IWC μετρά αντίστροφα για το Spetses Classic Yacht Regatta 2018-2

Επίσης, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν και κάποιες από τις δημιουργίες της Jubilee συλλογής, που δημιούργησε φέτος ο οίκος υψηλής ωρολογοποιίας, με αφορμή την 150ή επέτειο από την ίδρυσή του.

Η IWC μετρά αντίστροφα για το Spetses Classic Yacht Regatta 2018-3

Η Jubilee συλλογή της IWC αποτελείται από 27 ρολόγια περιορισμένης κυκλοφορίας των οικογενειών Portugieser, Portofino, Pilot και Da Vinci και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας (SIHH) της Γενεύης, τον Ιανουάριο.

Η IWC μετρά αντίστροφα για το Spetses Classic Yacht Regatta 2018-4

Το Spetses Classic Yacht Regatta 2018 διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά, από τις 14 έως και τις 17 Ιουνίου στις Σπέτσες. Η διοργάνωση περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για Κλασικά Σκάφη, Παραδοσιακά Σκάφη, Παραδοσιακές Λέμβους και Οικογενειακές Λέμβους-Dinghies και διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών.

Περισσότερες πληροφορίες για το Spetses Classic Yacht Regatta εδώ και για την IWC εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή