Ένα SWATCH για τη γιορτή της μητέρας

Ένα SWATCH για τη γιορτή της μητέρας

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 13 Μαΐου είναι η Ημέρα της Μητέρας, μία γιορτή για το πιο αγαπημένο μας πρόσωπο, μία πραγματική ηρωίδα που φωτίζει τις ημέρες μας, ζεσταίνει τις κρύες νύχτες μας και μας φροντίζει περισσότερο από οποιονδήποτε. Είναι μία ευκαιρία να της πούμε ευχαριστώ και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνουμε από τον ίδιο τον χρόνο.

Ένα SWATCH για τη γιορτή της μητέρας-1

Η μαμά είναι πάντα εκεί όταν τη χρειαζόμαστε, μπορεί να κάνει τα πάντα – και φυσικά τα κάνει όλα τέλεια! Είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να μας δώσει τις πιο καλές συμβουλές ή να μας συμπαρασταθεί όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Πάνω απ' όλα είναι ο άνθρωπος που μας αγαπά πραγματικά, κάθε λεπτό και άνευ όρων. Ήρθε λοιπόν η ώρα να τιμήσουμε όλες τις ηρωίδες της καθημερινότητάς μας, τις super-μαμάδες όλου του κόσμου!

Ένα SWATCH για τη γιορτή της μητέρας-2

Η Swatch με ιδιαίτερη χαρά γίνεται μέρος αυτής της γιορτής, με το Mother's Day Special, SKINPIVOINE: ένα μοντέλο λεπτό, κομψό, ελαφρύ σαν πούπουλο, με ευανάγνωστο καντράν και ένα ολάνθιστο χρωματιστό λουράκι που τυλίγεται σαν χάδι γύρω από τον καρπό.

Ένα SWATCH για τη γιορτή της μητέρας-3

To SkinPivoine ανήκει στην υπέρλεπτη συλλογή Skin που μοιάζει να γίνεται ένα με το δέρμα του καρπού και σε κάνει να ξεχνάς ότι φοράς ρολόι! Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κάσα διαμέτρου 36,8 mm από λευκό πλαστικό, quartz ελβετικό μηχανισμό και το λουράκι του είναι από σιλικόνη. Ακόμη και η θήκη του είναι ένα εύχρηστο τσαντάκι. Και βέβαια –όπως όλα τα Swatch– προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή: 105€

Ένα SWATCH για τη γιορτή της μητέρας-4

Η ημέρα της Μητέρας πλησιάζει. Χαρίστε στη μαμά σας την πιο σφιχτή αγκαλιά και το πιο χαριτωμένο δώρο!

Για περισσότερες προτάσεις για τη γιορτή της μητέρας, μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Swatch.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή