BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER

2' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στον κόσμο της TAG Heuer με ένα video που μας μεταφέρει στο κλίμα της Baselworld 2018, της μεγαλύτερης έκθεσης ρολογιών στον κόσμο. Ο Jean-Claude Biver, o ισχυρός άνδρας της μάρκας και επικεφαλής του τομέα ωρολογοποιίας του Ομίλου LVMH (Louis Vuitton Moet & Hennessy), στον οποίο ανήκει η TAG Heuer, μας υποδέχεται στο επιβλητικό περίπτερο της μάρκας και μας παρουσιάζει τα πρόσφατα επιτεύγματά της.

Το 2018 είναι επετειακή χρονιά: η TAG Heuer γιορτάζει τα 55 χρόνια του εμβληματικού της μοντέλου Carrera με πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες στην ομώνυμη συλλογή:

TAG HEUER Carrera Calibre 16

BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-1
BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-2

Ποιον προτιμάτε; Σε μαύρο ή σε μπλε, ο χρονογράφος αυτός είναι χάρμα οφθαλμών και κρύβει έναν εξαιρετικό αυτόματο μηχανισμό της TAG Heuer.

TAG HEUER Carrera Chronograph GMT

BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-3

Για τους λάτρεις των ταξιδιών ή όσους ταξιδεύουν συχνά λόγω δουλειάς η συλλογή Carrera διαθέτει πλέον και μοντέλο με δεύτερη ώρα σε 24ωρη κλίμακα. 

TAG HEUER Connected Aston Martin Red Bull Racing F1 Team Special Edition

BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-4

Πρόκειται για ειδική έκδοση του smartwatch της TAG, που απευθύνεται στους φανατικούς φίλους της Formula 1. Στα χρώματα της ομάδας της Formula 1 Aston Martin Red Bull Racing, έκανε πρεμιέρα στον πρώτο αγώνα της σεζόν για τη Formula 1, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

TAG HEUER Carrera Chronograph Tourbillon Chronometer «Tête De Vipère»

BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-5

Το κορυφαίο μοντέλο της συλλογής Carrera είναι ένας χρονογράφος με tourbillon που φέρει την πιστοποίηση «Tête de Vipère» (γαλλιστί «κεφάλι της οχιάς»), η οποία είναι ένα αποκλειστικό σύμβολο υπεροχής και υψηλής τεχνογνωσίας.

TAG HEUER Monaco Bamford

BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-6

Ο George Bamford, ο μάγος της εξατομίκευσης, ο οποίος αλλάζει με τον δικό του τρόπο εμβληματικά μοντέλα μεγάλων οίκων, συνεργάστηκε με την TAG Heuer και δημιούργησε μία τολμηρή εκδοχή του θρυλικού Monaco με κάσα από άνθρακα και μαύρο καντράν με λεπτομέρειες σε έντονο γαλάζιο.

TAG HEUER Monaco Gulf 2018 Special Edition

BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-7

Μία πανέμορφη σπορτίφ εκδοχή του χρονογράφου Monaco, στα διάσημα χρώματα της Gulf Oil, της πετρελαϊκής εταιρείας που ήταν ο σπόνσορας του Στιβ Μακουίν στην ταινία Le Mans.

TAG HEUER Aquaracer Lady 32mm

BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-8

Για το γυναικείο του κοινό, η TAG Heuer λάνσαρε φέτος ωραίες εκδοχές του Aquaracer Lady καθώς και μία πλήρη συλλογή μοντέλων Formula 1 Lady με μπρασελέ και δερμάτινα λουράκια σε υπέροχους χρωματισμούς. Χάρη στο ευφυές σύστημα εύκολης αλλαγής λουριού, μπορείτε να έχετε πολλά ρολόγια σε ένα!

TAG HEUER Formula 1 Lady

BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-9
BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-10

Τον Μάρτιο σας είχαμε ανακοινώσει τη συνεργασία της TAG Heuer με την αυτοκινητοβιομηχανία Aston Martin, η οποία ξεκίνησε με το λανσάρισμα δύο εντυπωσιακών χρονογράφων (δείτε το σχετικό θέμα εδώ).Στην Baselworld 2018 οι φίλοι της ελβετικής εταιρείας είχαν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά.

TAG HEUER Carrera Heuer 01 Aston Martin

BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-11

TAG HEUER Formula 1 Aston Martin

BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-12

Tα δύο τελευταία μοντέλα που παρουσιάστηκαν στη Βασιλεία τον περασμένο Μάρτιο αφορούν τη συνεργασία της TAG Heuer με το Διαστημικό Πρόγραμμα Εξερεύνησης του Διαστήματος της Κίνας (CLEP). Οι Κινέζοι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στο φεγγάρι και η TAG Heuer, ως στρατηγικός εταίρος και επίσημος χρονομέτρης από το 2016, το γιορτάζει με δύο ειδικές εκδόσεις: το TAG Heuer Carrera Heuer 01 που εμπνέεται από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης και το TAG Heuer Aquaracer Calibre 5, έναν heavy-duty χρονογράφο, ικανό να αντεπεξέλθει σε ακραίες συνθήκες όπως αυτές του διαστήματος.

TAG HEUER Carrera Calibre Heuer 01 CLEP Special Edition

BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-13

TAG HEUER Aquaracer Calibre 5 CLEP Special Edition

BASELWORLD 2018 – Τα νέα της TAG HEUER-14

Η συνεργασία αυτή ήταν και ο λόγος στο περίπτερο του ελβετικού οίκου δέσποζε ένα αντίγραφο πυραύλου CZ-5.

Δείτε και το σχετικό video…

 

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματά της εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή