Μεγάλος Διαγωνισμός ΤISSOT-MotoGP

Μεγάλος Διαγωνισμός ΤISSOT-MotoGP

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν είστε λάτρεις του δίτροχου αθλητισμού, σπεύσατε στην Boutique της Tissot στην Αθήνα (Πανεπιστημίου 6) και δηλώστε συμμετοχή στον μοναδικό διαγωνισμό που διοργανώνει η ελβετική μάρκα. Δοκιμάστε τις γνώσεις σας για τη χορηγία της Tissot στο MotoGP™ και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα μοναδικό ταξίδι για να παρακολουθήσετε τον αγώνα MotoGP™ του Brno στην Τσεχία! Ζήστε από κοντά τη μαγεία του Πρωταθλήματος, και νιώστε την αδρεναλίνη της γραμμής του τερματισμού! Ο διαγωνισμός τρέχει στο κατάστημα έως τις 30/6. Ήρθε η ώρα να βγείτε και εσείς νικητές.

Μεγάλος Διαγωνισμός ΤISSOT-MotoGP-1

Η Tissot είναι Επίσημος Χρονομέτρης του MotoGP™ από το 2001. Αυτή η συνεργασία αντανακλά το γρήγορο και δυναμικό πνεύμα της μάρκας, η οποία ξεπερνάει συνεχώς τα όρια της. Για να τιμήσει αυτή τη συνεργασία, η Ελβετική μάρκα ρολογιών λανσάρει κάθε χρόνο την Επίσημη Συλλογή Tissot MotoGP™, η οποία αποτελείται από συλλεκτικά μοντέλα σε περιορισμένα τεμάχια, τα οποία κυκλοφορούν σε ειδική συσκευασία κράνους (την έκδοση του χρονογράφου 2018 σας έχουμε παρουσιάσει εδώ).

Μεγάλος Διαγωνισμός ΤISSOT-MotoGP-2

Τα ρολόγια αυτά έχουν τη δυναμική και στιβαρή εμφάνιση των μοτοσικλετών, με λεπτομέρειες που αντανακλούν μερικά από τα χαρακτηριστικά τους – από τους μετρητές έως το λουρί. Η απόλυτη ακρίβειά τους είναι δείγμα του υψηλού επιπέδου χρονομέτρησης της Tissot με στυλ που παραπέμπει στο Πρωτάθλημα και τους οδηγούς.

Δείτε και το σχετικό video.

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή