H TUDOR επίσημος χρονομέτρης του παγκόσμιου πρωταθλήματος Rugby World Cup Sevens 2018

H TUDOR επίσημος χρονομέτρης του παγκόσμιου πρωταθλήματος Rugby World Cup Sevens 2018

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την παγκόσμια ομοσπονδία ράγκμπι, η Tudor θα είναι ο επίσημος χρονομέτρης του παγκόσμιου πρωταθλήματος Rugby Sevens 2018 που θα διεξαχθεί στις 20 έως 22 Ιούλιου στο Σαν Φραντσίσκο των ΗΠΑ, στο περίφημο γήπεδο των Giants. Το Rugby Sevens είναι ένα πολύ γρήγορο και θεαματικό ολυμπιακό άθλημα, το οποίο ταιριάζει «γάντι» στη φιλοσοφία «Born to Dare» της ελβετικής μάρκας. Παίζεται στο ίδιο γήπεδο με το κλασικό ράγκμπι, με μικρότερη όμως διάρκεια και με επτά εκρηκτικούς παίκτες ανά ομάδα αντί των 15 του κλασικού ράγκμπι. Το παιχνίδι είναι έντονο, με συνεχείς εναλλαγές κατεύθυνσης που κόβουν την ανάσα των θεατών.

H TUDOR επίσημος χρονομέτρης του παγκόσμιου πρωταθλήματος Rugby World Cup Sevens 2018-1

Η Tudor είναι και χορηγός της κορυφαίας ομάδας All Black Sevens της Nέας Ζηλανδίας. Στον τελικό του 2013 η All Blacks Sevens πέτυχε μια θριαμβευτική νίκη 33-0 κατά της Αγγλίας. Στη φετινή διοργάνωση, για τη διεκδίκηση του τίτλου θα παλέψουν 24 ομάδες ανδρών και 16 ομάδες γυναικών με αρωγό στον τομέα της χρονομέτρησης την Tudor.

Δείτε και το σχετικό video…

 

TUDOR Heritage Black Bay Dark

Σε total black εμφάνιση, το εντυπωσιακό αυτό μοντέλο της οικογένειας Black Bay μοιάζει ιδανικό την περίσταση, δεδομένου ότι δύο κορυφαίες ομάδες που παίρνουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η ανδρική All Black Sevens και η γυναικεία Black Ferns από τη Nέα Ζηλανδία, είναι πρεσβευτές της Tudor και το χαρακτηριστικό τους χρώμα είναι το μαύρο.

H TUDOR επίσημος χρονομέτρης του παγκόσμιου πρωταθλήματος Rugby World Cup Sevens 2018-2

Το Heritage Black Bay Dark έχει ατσάλινη κάσα 41 mm από ατσάλι με επίστρωση μαύρου PVD και είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο manufacture μηχανισμό Μ5602 της Tudor που προσφέρει αυτονομία 70 ωρών. Στεγανό μέχρι 200 μ., διατίθεται με μαύρο μπρασελέ ή με παλαιωμένο δερμάτινο λουράκι και συνοδεύεται και από ένα λουράκι από μαύρο ύφασμα.

H TUDOR επίσημος χρονομέτρης του παγκόσμιου πρωταθλήματος Rugby World Cup Sevens 2018-3

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Rolex Hellas (Βαλαωρίτου 5, τηλ.: 210-3621138)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή