Το Classic Tour της BREGUET στη Νέα Υόρκη

Το Classic Tour της BREGUET στη Νέα Υόρκη

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Breguet συνεχίζει την περιήγησή της στον κόσμο, και αυτή τη φορά μας παρουσιάζει μία μέρα από τη συναρπαστική ζωή ενός σύγχρονου τζέντλεμαν που ζει στη Νέα Υόρκη. Η αμερικανική μητρόπολη είναι ο επόμενος σταθμός του περίφημου Classic Tour του ελβετικού οίκου, ενός ταξιδιού που ξεκίνησε τον περασμένο χρόνο περνώντας από πολλές μεγαλουπόλεις του πλανήτη (δείτε το σχετικό θέμα εδώ).

Το Classic Tour της BREGUET στη Νέα Υόρκη-1

Ο σύγχρονος τζέντλεμαν της Breguet είναι κομψός και προσεγμένος μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια –όπως ακριβώς ένα ρολόι Breguet. Η συνέπεια και η ακρίβεια διέπουν την καθημερινή του ζωή. Ξεκινά τη μέρα του φορώντας στον καρπό του ένα Breguet Classique και στη συνέχεια αφήνεται στα έμπειρα χέρια των καλύτερων τεχνιτών, που αναλαμβάνουν να απογειώσουν το κλασικό του στιλ.

Το Classic Tour της BREGUET στη Νέα Υόρκη-2

Στις 12 Ιουλίου 2018 στη Νέα Υόρκη η Breguet διοργάνωσε μία μοναδική βραδιά στον παγκοσμίου φήμης ναό της μουσικής, το περίφημο Κάρνεγκι Χολ. Στη σκηνή του έχουν παίξει έργα τους οι μεγαλύτεροι συνθέτες στην ιστορία της μουσικής, από τον Σεργκέι Ραχμάνινοφ μέχρι τον Άρθουρ Ρουμπινστάιν και πολλοί από αυτούς τους εμβληματικούς καλλιτέχνες υπήρξαν φίλοι της Breguet, έχοντας στην κατοχή τους τουλάχιστον ένα ρολόι του ελβετικού οίκου. Διόλου τυχαία η Breguet φέρει τον τίτλο «αποκλειστικό ρολόι του Κάρνεγκι Χολ».

Το Classic Tour της BREGUET στη Νέα Υόρκη-3

Για τη βραδιά στο Κάρνεγκι Χολ ο σύγχρονος τζέντλεμαν της Breguet παρήγγειλε το χειροποίητο κοστούμι του από έναν φημισμένο bespoke ράφτη, τα χειροποίητα παπούτσια του από έναν παραδοσιακό υποδηματοποιό, προμηθεύτηκε τα χειροποίητα πούρα του από ένα ιστορικό καπνοπωλείο και πέρασε στον καρπό του το Breguet Classique ρολόι του, με το χειροποίητο guilloché καντράν, την αριστοτεχνική κατασκευή και την υψηλή μηχανική του παραδοσιακού οίκου.

Το Classic Tour της BREGUET στη Νέα Υόρκη-4

H συλλογή Classique διακρίνεται από τη διαχρονική αλλά και σοφιστικέ σχεδίαση της και διαθέτει μοντέλα, απλά και πολύπλοκα, με καινοτόμους μηχανισμούς και εμμονή στη λεπτομέρεια. Μεταξύ των νέων προτάσεων που παρουσίασε ο ελβετικός οίκος το 2018 είναι το Classique Extra-Thin Tourbillon 5367 με ολόλευκο καντράν από σμάλτο «Grand Feu»….

Το Classic Tour της BREGUET στη Νέα Υόρκη-5

…το Classique Extra-Thin 5157 από ροζ χρυσό με χειροποίητο guilloché καντράν, αλλά και μία ενδιαφέρουσα γκάμα γυναικείων ρολογιών. 

Το Classic Tour της BREGUET στη Νέα Υόρκη-6

Δείτε και το σχετικό video του Breguet Classic Tour στη Νέα Υόρκη…

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή