ROGER DUBUIS Excalibur Aventador S Blue

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αεροδυναμικές γραμμές και περίπλοκο high-tech design εμπνευσμένο από τον κόσμο των αγωνιστικών αυτοκινήτων, το νέο Excalibur Aventador S Blue είναι ο νέος καρπός της συνεργασίας του οίκου Roger Dubuis με την Lamborghini Squadra Corse, μετά την κίτρινη και την πορτοκαλί εκδοχή του που σας είχαμε παρουσιάσει στα τέλη του 2017 εδώ.

ROGER DUBUIS Excalibur Aventador S Blue-1

Η επιβλητική του κάσα σε διάμετρο 45 mm και πάχος 14,05 mm είναι φτιαγμένη από πολλαπλές στρώσεις άνθρακα C-SMC carbon, το ίδιο υλικό από το οποίο κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα Lamborghini.

ROGER DUBUIS Excalibur Aventador S Blue-2

Αποτελεί το ιδανικό σασί για να φιλοξενήσει έναν «κινητήρα» υψηλότατων προδιαγραφών, όπως ο κουρδιστός RD103SQ που φέρει την περίφημη Σφραγίδα ποιότητας της Γενεύης. Είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος, εντυπωσιακός μηχανισμός Duotor, δηλαδή με διπλό μπαλανσιέ, ο οποίος απαρτίζεται από 312 μέρη και βασίζεται στην εμβληματική ιδέα Astral Skeleton της Roger Dubuis με τις χαρακτηριστικές υποστηρικτικές ράβδους.

ROGER DUBUIS Excalibur Aventador S Blue-3

Η διάταξη του μηχανισμού θυμίζει τη διαμήκη τοποθέτηση των κινητήρων στις Lamborghini που ακολουθούν το αεροδυναμικό σχήμα των αυτοκινήτων αυτών, και τα δύο μπαλανσιέ έχουν τοποθετηθεί υπό γωνία και συγκρατούνται από τριγωνικές βάσεις, όπως τα αμορτισέρ των τροχών της Lamborghini.

ROGER DUBUIS Excalibur Aventador S Blue-4

Το μπλε χρώμα που κυριαρχεί στην κορόνα, στη στεφάνη και στο λουράκι από ύφασμα Neptune και μαύρο καουτσούκ παραπέμπει και αυτό στην γαλαζοαίματη αυτοκινητοβιομηχανία.

ROGER DUBUIS Excalibur Aventador S Blue-5

Στην ίδια απόχρωση του μπλε είναι και το καουτσούκ που καλύπτει την εσωτερική κάσα από τιτάνιο, η οποία στηρίζει τον μηχανισμό. Το Excalibur Aventador S Blue είναι limited edition 88 αντιτύπων.

Δείτε και το σχετικό video…

 

Εκτός από την μπλε εκδοχή του Excalibur Aventador S, στο Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης SIHH 2018 παρουσιάστηκε και μία επίσης συλλεκτική έκδοση 88 κομματιών από ροζ χρυσό 18Κ.

ROGER DUBUIS Excalibur Aventador S Blue-6

Το Excalibur Adventador S Pink Gold διαθέτει την ίδια «σκελετωμένη» κάσα από πολλαπλές στρώσεις άνθρακα συνδυασμένη όμως με λεπτομέρειες από ροζ χρυσό και «φοράει» ένα ολόμαυρο λουράκι από δέρμα Alcantara.

ROGER DUBUIS Excalibur Aventador S Blue-7

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Πατσέας (τηλ.: 210-6717857-8)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή