Ένα HAMILTON για τον Jack Ryan

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ωρολογοποιία Hamilton έχει συνδεθεί όσο καμία άλλη με τον κόσμο του κινηματογράφου, καθώς έχει «συμμετάσχει» σε περισσότερες από 450 σημαντικές ταινίες από το 1932. Το 2018 επανέρχεται δριμύτερη, αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη και στον καρπό ενός από τους διασημότερους ήρωες, του Jack Ryan, στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου συγγραφέα Tom Clancy. H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 31 Αυγούστου 2018.

Ένα HAMILTON για τον Jack Ryan-1

Τον απρόσμενο υπερήρωα-πράκτορα της CIA του Clancy υποδύεται ο ηθοποιός John Krasinski και στον καρπό του φιγουράρει ένα στιβαρό και αξιόπιστο ρολόι της Hamilton, το Khaki Field Auto Chrono. «Ντυμένο» στα μαύρα, είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το πλούσιο στρατιωτικό παρελθόν της Hamilton. Η συλλογή Khaki Field θεωρείται μάλιστα ως το πρώτο αυθεντικό στρατιωτικό ρολόι, καθώς κυκλοφορεί στις τάξεις τους στρατού ήδη από το 1942! Ο Jack Ryan φοράει βεβαίως μία από τις πιο σύγχρονες εκδοχές του.

Ένα HAMILTON για τον Jack Ryan-2

Η διαμέτρου 42 mm ατσάλινη κάσα του Khaki Field Auto Chrono φέρει μαύρη επίστρωση PVD, είναι στεγανή μέχρι 100 μ. και φιλοξενεί στο εσωτερικό της τον αποκλειστικό αυτόματο ελβετικό μηχανισμό H-21 με χρονογράφο, ενδείξεις ημέρας και ημερομηνίας και 60 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Το ρολόι «φοράει» ένα άνετο και μοντέρνο σπορ λουράκι από μαύρο καουτσούκ.

Ένα HAMILTON για τον Jack Ryan-3

H πρώτη εμφάνιση του Jack Ryan ήταν το 1984, στο μυθιστόρημα «Το κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη». Ο Ryan ήταν ένας πρώην Πεζοναύτης του Αμερικανικού Ναυτικού, ο οποίος εργάζεται ως καθηγητής ιστορίας στην Αμερικανική Ναυτική Ακαδημία, προτού προσληφθεί από τη CIA ως αναλυτής. Όπως και ο συγγραφέας Tom Clancy που τον δημιούργησε, ο Ryan κατάγεται από τη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ. Ο συμπαθής αναλυτής της CIA βρίσκεται για πρώτη φορά μπλεγμένος σε μία επικίνδυνη αποστολή όταν ανακαλύπτει έναν κώδικα επικοινωνίας τρομοκρατών. Το νέο σήριαλ της Amazon Prime Original αποτελεί μία σύγχρονη αναδιατύπωση της ιστορίας του Jack Ryan και θα προβληθεί σε οκτώ ωριαία επεισόδια (ενώ έχει ήδη εγκριθεί και ο δεύτερος κύκλος της σειράς).

Mπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση στο video που ακολουθεί…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή