Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού από την ORIS

Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού από την ORIS

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το διήμερο 14 και 15 Σεπτεμβρίου η ελβετική Oris συμμετέχει σε ένα παγκόσμιο κίνημα εθελοντικού καθαρισμού ακτών και πόλεων, με στόχο την βιωσιμότητα του πλανήτη και των ανθρώπων που κατοικούν σ’ αυτόν. Το όραμα της Oris είναι να συμπεριφέρεται ο καθένας από μας με κοινωνικά και οικολογικά υπεύθυνο τρόπο ώστε να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές μέλλον για τις επόμενες γενιές. Γι’ αυτό και φέτος, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού 2018, η ελβετική εταιρεία προσκαλεί τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους της να ενώσουν τις δυνάμεις τους σ’ αυτή την προσπάθεια.

Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού από την ORIS-1

Θα είναι η δεύτερη χρονιά που η Oris έχει ενεργό συμμετοχή στην World Clean-Up Day. Το 2017 οι εθελοντές της είχαν συγκεντρώσει απορρίμματα από ποταμούς και περιοχές πέριξ των αυτοκινητοδρόμων στην περιοχή του Hölstein, της ελβετικής πόλης όπου η Oris έχει την έδρα της. Φέτος η πρόκληση γίνεται μεγαλύτερη. Περίπου 15 θυγατρικές εταιρείες της Oris σε διάφορες χώρες του κόσμου θα συμμετάσχουν στη δράση αυτή, επιστρατεύοντας πάνω από χίλιους εθελοντές για τον καθαρισμό πόλεων και ακτών. Ο στόχος είναι να μεγιστοποιηθεί η περιβαλλοντική αφύπνιση και η παγκόσμια ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων ανθρώπων γύρω από έναν κοινό στόχο: έναν καθαρότερο κόσμο. Η Oris αγωνίζεται με πάθος για την προστασία του περιβάλλοντος γι’ αυτό και έχει δεσμευτεί να λειτουργεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα, σύμφωνα με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει θέσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.

Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού από την ORIS-2

Εκτός από την ενεργό συμμετοχή της στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού 2018, η Oris δημιούργησε και μία ειδική έκδοση του εμβληματικού της μοντέλου Divers Sixty-Five το οποίο αγκαλιάζει τον καρπό με ένα λουράκι από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού από την ORIS-3

Η Oris καλεί όλους να στρατευθούν μαζί της στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού 2018, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου. Όπως όμως δηλώνει και ο εξερευνητής, οικολόγος και πρεσβευτής της Oris, Jérôme Delafosse, κάθε ημέρα πρέπει να είναι ημέρα καθαριότητας και όλοι εμείς, ως πολίτες αυτού του κόσμου έχουμε την ευθύνη να προστατεύουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

Περισσότερες πληροφορίες για την Oris εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Rist Hellas (τηλ.: 2310-471155) www.rist.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή