ZENITH – Heritage 146 Bamford Limited Edition for Mr Porter

ZENITH – Heritage 146 Bamford Limited Edition for Mr Porter

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία πανέμορφη εκδοχή του κλασικού μοντέλου Heritage 146 παρουσιάζουν από κοινού η ελβετική Zenith και η βρετανική εταιρεία εξατομίκευσης ρολογιών Bamford Watch Department. Πρόκειται για μία συλλεκτική έκδοση 25 μόλις κομματιών, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του κορυφαίου και βραβευμένου διαδικτυακού ιστότοπου ανδρικού στιλ Mr Porter. Η Zenith είναι η πρώτη μάρκα υψηλής ωρολογοποιίας που συνεργάστηκε με το Mr Porter, το 2015, για να ακολουθήσουν και άλλα σημαντικά ελβετικά ονόματα. O σπεσιαλίστας στην εξατομίκευση ρολογιών, George Bamford, συνεργάστηκε στενά με τη Zenith στη σχεδίαση αυτού του ρολογιού, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά in-house στη Zenith Manufacture.

ZENITH – Heritage 146 Bamford Limited Edition for Mr Porter-1

Βασισμένο στο μοντέλο Zenith Heritage 146, το νέο ρολόι είναι επηρεασμένο από εμβληματικά σχεδιαστικά στοιχεία της ιστορικής μάρκας, όπως ο κόκκινος δευτερολεπτοδείκτης ή η ταχυμετρική κλίμακα που είναι εμπνευσμένη από έναν χρονογράφο El Primero του 1971. Η διάταξη του χρονογράφου με τους δύο μετρητές στο καντράν είναι κάτι που συναντάται στους χρονογράφους Zenith της δεκαετίας του 1960.

ZENITH – Heritage 146 Bamford Limited Edition for Mr Porter-2

Αυτό που σε κατακτά από την πρώτη ματιά είναι το καλοσχεδιασμένο καντράν με το φωτεινό ντεγκραντέ μπλε χρώμα –solar blue– το ονομάζει η εταιρεία. Η κάσα σε κλασική διάμετρο 38 mm είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και εφαρμόζει γύρω από τον καρπό με ένα μπλε λουράκι από δέρμα «αλκαντάρα» με λευκές ραφές που δένουν άψογα με τις λευκές λεπτομέρειες στο καντράν.

ZENITH – Heritage 146 Bamford Limited Edition for Mr Porter-3

Το Zenith Heritage 146 Bamford Limited Edition for Mr Porter είναι στεγανό μέχρι 100 μ. και στο εσωτερικό του περικλείει τον πολύστροφο αυτόματο El Primero Calibre 4069, ο οποίος «χτυπά» με 36.000 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει ακρίβεια 1/10ου του δευτερολέπτου και τουλάχιστον 50 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Καθένα από τα συλλεκτικά αυτά ρολόγια έχει διαφανή πλάτη, στην οποία υπάρχει χαραγμένος ο αύξων αριθμός από το 1 έως το 25.

ZENITH – Heritage 146 Bamford Limited Edition for Mr Porter-4

Η διάθεση του Zenith Heritage 146 Bamford Limited Edition for Mr Porter ξεκινά στις 25 Νοεμβρίου 2018 και η τιμή του έχει ορισθεί στα 7.100  €.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Zenith εδώ και για το Mr Porter εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή