ZENITH – Defy Zero G

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτό είναι το κορυφαίο μοντέλο της Zenith για το 2018. To Defy Zero G διαθέτει μία κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία, το γυροσκοπικό σύστημα «Gravity Control», το οποίο δεσπόζει στην καρδιά του σκελετωμένου μηχανισμού υψηλής συχνότητας El Primero. Το επαναστατικό αυτό σύστημα εξουδετερώνει τις επιπτώσεις που έχει η βαρύτητα στη λειτουργία του ρολογιού, διατηρώντας το όργανο ρύθμισης και τον τροχό του μπαλανσιέ σε οριζόντια θέση.

ZENITH – Defy Zero G-1

Απαρτίζεται από 139 μικροσκοπικά εξαρτήματα και είναι εμπνευσμένο από τα ιστορικά ναυτικά χρονόμετρα.

ZENITH – Defy Zero G-2

Ο El Primero 8812S κουρδίζει στο χέρι, αποτελείται συνολικά από 324 εξαρτήματα, λειτουργεί σε συχνότητα 5Hz (36.000 ταλαντώσεις/ώρα) και έχει 50 ώρες αυτονομίας (η σχετική ένδειξη εμφανίζεται στη θέση ώρας 2).

ZENITH – Defy Zero G-3

Ο εντυπωσιακός σκελετός του είναι ένα σύνθετο πλέγμα από γκρι γέφυρες και στηρίζεται σε μία στιβαρή κάσα διαμέτρου 44 mm από τιτάνιο ή ροζ χρυσό 18Κ.

ZENITH – Defy Zero G-4
ZENITH – Defy Zero G-5

Το Defy Zero G συνδυάζεται είτε με μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και καουτσούκ είτε με μπρασελέ στο μέταλλο της κάσας.

Αξίζει να δείτε το ρολόι «ζωντανά» στο παρακάτω video…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διάθεση: Σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή