Εκδήλωση της ROLEX HELLAS για τα 40 χρόνια συνεργασίας με το άθλημα του τένις

Εκδήλωση της ROLEX HELLAS για τα 40 χρόνια συνεργασίας με το άθλημα του τένις

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου 2018 στο  Divani Apollon Palace & Thalasso, η Rolex Hellas γιόρτασε τη συμπλήρωση 40 χρόνων συνεργασίας της ROLEX με το άθλημα του τένις. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως εκλεκτή καλεσμένη η Μαρία Σάκκαρη, η νέα ανερχόμενη τενίστρια που τα τελευταία χρόνια μας προσφέρει συνεχώς στιγμές εθνικής υπερηφάνειας στα παγκόσμια τερέν.

Εκδήλωση της ROLEX HELLAS για τα 40 χρόνια συνεργασίας με το άθλημα του τένις-1
Εκδήλωση της ROLEX HELLAS για τα 40 χρόνια συνεργασίας με το άθλημα του τένις-2

Κωνσταντίνος Σάκκαρης, Σοφία Βαχάρη-Τσουβελεκάκη, Μαρία Σάκκαρη, Αγγελική Κανελλοπούλου, Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης

Η Rolex και το τένις

Η συνεργασία της Rolex με το τένις ξεκίνησε το 1978, όταν έγινε ο Επίσημος Χρονομέτρης του Πρωταθλήματος Wimbledon, του πρώτου τουρνουά τένις σε γρασίδι που χαρακτηρίζεται σήμερα ως το πρωτάθλημα τένις με το υψηλότερο κύρος. Στην πορεία ακολούθησαν και άλλες κορυφαίες συνεργασίες, με τη Rolex να αποτελεί  τον  Χορηγό Τίτλου “ Title Sponsor” ή τον Επίσημο Χρονομέτρη “Official Time keeper”  σε πολλά  κορυφαία τουρνουά τένις όπως το Australian Open, το Rolex Monte-Carlo Masters, το Rolex Paris Masters και πρόσφατα, το Αμερικάνικο τουρνουά US Open, που σηματοδότησε ένα νέο κεφάλαιο και ισχυροποίησε περαιτέρω τους δεσμούς της  ROLEX  με το τένις.

Το πάθος για υπεροχή,  η συνεχής επιδίωξη της τελειότητας, η απόλυτη ακρίβεια εκφράζουν τη φιλοσοφία που διέπει αυτό το άθλημα και συνδέονται άμεσα με τις αξίες της Rolex. Kορυφαίοι εκπρόσωποι του αθλήματος είναι Πρεσβευτές της Rolex. Ανάμεσά τους ονόματα όπως η Angelique Kerber, Caroline Wozniacki, η Garbine Muguruza, ο Juan Martin del Porto και ο Dominic Thiem και βεβαία ο Ελβετός Roger Federer οποίος αποτελεί ηγετική μορφή του παγκόσμιου τένις, με επιδόσεις που τον έχουν φέρει σχεδόν στη σφαίρα του θρύλου. Θεωρείται ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών, έχοντας κατακτήσει το ρεκόρ των 20 τίτλων Grand Slam.

Εκδήλωση της ROLEX HELLAS για τα 40 χρόνια συνεργασίας με το άθλημα του τένις-3

Η CEΟ της ROLEX HELLAS, Ηρώ Βαχάρη

Το άθλημα του τένις στην Ελλάδα, όπως επισήμανε η κυρία Ηρώ Βαχάρη, εκπρόσωπος της Rolex Ελλάδος, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια. Οι νέοι Έλληνες αθλητές με τις επιδόσεις και διακρίσεις τους, έχουν φέρει στο προσκήνιο το ελληνικό τένις προάγοντάς το σε παγκόσμιο. Η Rolex Ελλάδος μέσα στο πλαίσιο των παγκοσμίων προκλήσεων στο άθλημα του τένις είναι υπερήφανη και επαινεί τους νέους Έλληνες αθλητές για την αποφασιστικότητα τους και το ήθος τους.

Εκδήλωση της ROLEX HELLAS για τα 40 χρόνια συνεργασίας με το άθλημα του τένις-4

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος με τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020

Στη Μαρία Σάκκαρη, η οποία το 2018 κατέγραψε την υψηλότερη επίδοση στην καριέρα της φτάνοντας στην 29η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και έχοντας διακριθεί σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως το Australian Open, το Roland Garros, το Wimbledon και το US Open, η Rolex Ελλάδος αναγνωρίζει το όραμα, την αφοσίωση και την αστείρευτη θέλησή της.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή