MIDO Ocean Star Diver 600

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανός να αντέχει τις πιο άγριες καταιγίδες, ο φάρος Europa Point ορθώνεται προς το στενό του Γιβραλτάρ. Η δυνατή αχτίδα φωτός που εκπέμπει αποτελεί βασικό σημείο αναφοράς για τους ναυτικούς, όταν προσεγγίζουν τις ακτές της Ιβηρικής Χερσονήσου. Η συλλογή Ocean Star της MIDO γεννήθηκε το 1944 με έμπνευση από αυτό το ιστορικό μνημείο, το οποίο αποπνέει ισχύ, ασφάλεια, αξιοπιστία και κομψότητα, και καθοδηγεί την ανθρωπότητα στο ταξίδι της για την κατάκτηση των ωκεανών. Το πιο φρέσκο μέλος αυτής της θαλασσινής οικογένειας ρολογιών είναι το Ocean Star Diver 600, ένα ρολόι καταδύσεων, υποδειγματικό από κάθε άποψη.

MIDO Ocean Star Diver 600-1

Σχεδιασμένο για εξερευνήσεις των ωκεανών σε μεγάλα βάθη, αποτελεί το απόσταγμα της τεχνολογίας στην ωρολογοποιία. Το νέο Ocean Star Diver 600 πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια της πιστοποίηση ISO 6425, που διέπουν ένα αυθεντικό ρολόι καταδύσεων. Έχει κάσα διαμέτρου 43,5 mm και πάχους 14,05 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, ικανή να αντέχει σε πιέσεις έως 60 bar. Αυτό σημαίνει ότι παραμένει στεγανή μέχρι 600 μέτρα βάθος. Διαθέτει μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη με κεραμικό δακτύλιο σε βαθύ μπλε χρώμα και τα νούμερα που είναι χαραγμένα πάνω της είναι επενδεδυμένα με Superluminova Grade X, ένα καινοτόμο φωτοβόλο υλικό που προσφέρει άριστη ορατότητα και επιτρέπει στον δύτη να ελέγχει στην ώρα κατάδυσης με ακρίβεια ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι. Μάλιστα, ένα μικρό άνοιγμα στο πλάι της κάσας (στη θέση ώρας 9) απελευθερώνει το επιπλέον νερό που παγιδεύεται μέσα στο μηχανισμό της περιστρεφόμενης στεφάνης, ώστε να αποφεύγεται η διάβρωση.

MIDO Ocean Star Diver 600-2

Εξαιρετικά ευανάγνωστο είναι και το εντυπωσιακό καντράν από μπλε λάκα, με τους ευμεγέθεις δείκτες και τις μεγάλες ενδείξεις των ωρών, όλα με λευκή φωσφορίζουσα επίστρωση Super-LumiNova Grade X®, ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη αναγνωσιμότητά τους τόσο υποβρυχίως όσο και τη νύχτα. Σε ένα διακριτικό παράθυρο στο 3 προβάλλει την ημερομηνία.

MIDO Ocean Star Diver 600-3

Το Ocean Star Diver 600 είναι εξοπλισμένο με έναν μηχανισμό τελευταίας γενιάς, με εξαιρετική ακρίβεια και αντοχή στα χτυπήματα. Ο αυτόματος Mido Caliber 80 Si διαθέτει ελατήριο ρυθμιστή από πυρίτιο, πιστοποίηση χρονομέτρου ακριβείας από την Ελβετική Αρχή Πιστοποίησης Χρονομέτρων COSC και προσφέρει εξαιρετική ενεργειακή αυτονομία έως 80 ώρες.

MIDO Ocean Star Diver 600-4

Το ρολόι διαθέτει ατσάλινο μπρασελέ με αναδιπλούμενο κούμπωμα και το καπάκι στην πίσω όψη της κάσας είναι διακοσμημένο με τον γυαλιστερό αστερία, σύμβολο της συλλογής Ocean Star.

Τιμή: 1.490 €

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (210-9565656)

Περισσότερες πληροφορίες στο www.midowatches.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή