HUBLOT Big Bang Unico Special One: ένα ρολόι για τον Χοσέ Μουρίνιο

HUBLOT Big Bang Unico Special One: ένα ρολόι για τον Χοσέ Μουρίνιο

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

The Special One. Αυτό είναι το παρατσούκλι του Χοσέ Μουρίνιο. Και η Hublot δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει ένα πολύ special ρολόι προς τιμήν του διάσημου προπονητή ποδοσφαίρου. Το Big Bang Unico Special One είναι μία ξεχωριστή έκδοση του χρονογράφου Big Bang Unico, η οποία κυκλοφορεί σε μόλις 200 αριθμημένα κομμάτια.

HUBLOT Big Bang Unico Special One: ένα ρολόι για τον Χοσέ Μουρίνιο-1

Ο Χοσέ Μάριο ντος Σάντος Φέλιξ Μουρίνιο είναι κατά γενική ομολογία ο κορυφαίος  προπονητής ποδοσφαίρου στον πλανήτη. Κι αυτό γιατί θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος της γενιάς του στη χάραξη τακτικής στο ποδόσφαιρο, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις νίκες που επιτυγχάνει όπου κι αν βρεθεί: πρωταθλητής Πορτογαλίας με την Πόρτο, πρωταθλητής Αγγλίας με την Τσέλσι, πρωταθλητής Ιταλίας με την Ίντερ Μιλάνου και πρωταθλητής Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν σ’ αυτή τη συνταγή προσθέσουμε και δύο νίκες στο Champions League, ένα εκπληκτικό ρεκόρ στην πατρίδα του με συνεχόμενες νίκες σε 150 αγώνες πρωταθλήματος επί έξι σεζόν και σε 183 αγώνες κυπέλου, τη χαρισματική προσωπικότητά του, το ιδιαίτερο και εσκεμμένα προκλητικό χιούμορ του, αντιλαμβανόμαστε γιατί τον αποκαλούν The Special One.

HUBLOT Big Bang Unico Special One: ένα ρολόι για τον Χοσέ Μουρίνιο-2

Αυτή την περίοδο ο Μουρίνιο είναι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ανήκει στην οικογένεια των πρεσβευτών και φίλων της Hublot από το 2014. Αυτή τη θερμή συνεργασία θέλησε να γιορτάσει η ελβετική εταιρεία με μία λαμπρή εκδήλωση στο Λονδίνο, κάνοντας τα αποκαλυπτήρια και του συλλεκτικού χρονογράφου που δημιούργησε προς τιμήν του προπονητή.

HUBLOT Big Bang Unico Special One: ένα ρολόι για τον Χοσέ Μουρίνιο-3

Στο αγαπημένο μπλε χρώμα του Μουρίνιο, ο νέος χρονογράφος είναι φτιαγμένος από κεραμικό σε μία φωτεινή μπλε απόχρωση με μικρές, εύστοχα τοποθετημένες λεπτομέρειες κόκκινου χρώματος στο καντράν και στο λουράκι ενώ οι χαρακτηριστικές βίδες στη στεφάνη, η κορόνα και τα μπουτόν είναι σε μαύρο χρώμα.

HUBLOT Big Bang Unico Special One: ένα ρολόι για τον Χοσέ Μουρίνιο-4

Η κάσα του έχει διάμετρο 45 mm και από τη skeleton πρόσοψη αποκαλύπτεται ο calibre HUB1242, ο διάσημος αυτόματος UNICO manufacture χρονογράφου flyback, ο οποίος προσφέρει 72 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Ο μηχανισμός είναι εξίσου ορατός και από το διάφανο κρύσταλλο ζαφειριού στο πίσω μέρος της κάσας.

HUBLOT Big Bang Unico Special One: ένα ρολόι για τον Χοσέ Μουρίνιο-5

Ένα λουράκι από μπλε δέρμα αλιγάτορα με κόκκινες ραφές και εσωτερική επένδυση από μαύρο καουτσούκ ολοκληρώνει το σύνολο.

Δείτε στο video που ακολουθεί στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο Λονδίνο…

Τα ρολόγια Hublot θα τα βρείτε σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot και για τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή