Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, η Αμερικανίδα σκηνοθέτις Πένι Μάρσαλ  (φωτ.). Εγινε γνωστή στο κοινό από το τηλεοπτικό σίριαλ «Λαβέρν και Σίρλεϊ» και έπειτα ασχολήθηκε με τη σκηνοθεσία, όπου υπέγραψε επιτυχημένες ταινίες όπως τα «Ξυπνήματα» με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και «Το δικό τους παιχνίδι». Ο θάνατός της οφείλεται σε επιπλοκές λόγω του διαβήτη από τον οποίο έπασχε.

(…) Επειτα από πέντε χρόνια στα δικαστήρια, η υπόθεση τελείωσε και νικητής αναδείχθηκε ο διάσημος τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος μπορεί πλέον να φτιάξει υπόγεια πισίνα, παρά τις αντιρρήσεις του κιθαρίστα των Led Zeppelin Τζίμι Πέιτζ. Οι δύο καλλιτέχνες ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση όταν ο Πέιτζ γκρίνιαζε πως οι κραδασμοί από το σκάψιμο για την πισίνα του γειτονά του Γουίλιαμς ήταν πιθανό να προξενήσουν βλάβες στο δικό του σπίτι. Η κόντρα συνεχίστηκε μέχρι που η χθεσινή απόφαση δικαίωσε τον Ρόμπι Γουίλιαμς.

(…) Το «Making a Murderer» είναι μία από τις σειρές ντοκιμαντέρ του Netflix που έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση. Αφηγείται την ιστορία του Στίβεν Εϊβορι, ο οποίος καταδικάστηκε για ένα έγκλημα που όπως όλα δείχνουν δεν έκανε. Κατά τη διάρκεια της σειράς προβάλλονται συνεντεύξεις, αδημοσίευτο υλικό και οι μαρτυρίες των πρωταγωνιστών. Ωστόσο, πρόσφατα είχαμε αντιδράσεις από την πλευρά της αστυνομίας, καθώς ένας από τους ντετέκτιβ της υπόθεσης, ο Αντριου Κόλμπορν, μήνυσε το Netflix γιατί, όπως ισχυρίζεται, το ντοκιμαντέρ τον παρουσιάζει να έχει συγκαλύψει στοιχεία που αθωώνουν τον Εϊβορι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή