Πρόσωπα της Τρίτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mπορεί να ήταν απών από τις Χρυσές Σφαίρες αλλά όλοι τον θυμήθηκαν ουκ ολίγες φορές στη διάρκεια της τελετής. Ο λόγος για τον απολυμένο σκηνοθέτη του «Bohemian Rhapsody» Μπράιαν Σίνγκερ (φωτ.), ο οποίος δεν αναφέρθηκε ούτε καν ονομαστικά από τους βραβευθέντες. Ο Σίνγκερ έφυγε από το σετ της ταινίας όταν αντιμετώπιζε κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης (οι οποίες κατέπεσαν τελικά), ενώ κατ’ άλλους η αποχώρησή του οφειλόταν στην κακή του σχέση με τον πρωταγωνιστή της ταινίας. Ο σκηνοθέτης πόσταρε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

(…) «Μπαμπά φοράω τα μανικετόκουμπά σου» είπε ο Τζεφ Μπρίτζες στην ομιλία του, καθώς παραλάμβανε το τιμητικό βραβείο Σεσίλ Μπι Ντε Μιλ για το σύνολο της καριέρας του. Ο υπέροχος Μπρίτζες ευχαρίστησε τη γυναίκα του με την οποία είναι παντρεμένος επί 40 χρόνια, τον αδελφό του ηθοποιό Μπο Μπρίτζες αλλά και τον σωσία του Λόιντ Κάτλετ. Μίλησε για το ξεκίνημά του με τον σκηνοθέτη Πίτερ Μπογκντάνοβιτς στο «Last Picture Show», τους αδελφούς Κοέν και τον Mάικλ Τσιμίνο για την ταινία «Η μεγάλη ληστεία της Μοντάνα» (1974) στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Κλιντ Ιστγουντ. Ολα με τον γνωστό, χαμογελαστό, χίπικο τρόπο του.

(…) Για την προσφορά της στη μικρή οθόνη τιμήθηκε η Κάρολ Μπερνέτ με το νέο βραβείο που θέσπισε η διοργάνωση και φέρει το όνομά της. Η 86χρονη σήμερα Μπερνέτ διαδέχθηκε τη Λουσίλ Μπολ και για 11 χρόνια παρουσίαζε το δικό της σόου. Στον λόγο της ευχαρίστησε τις επαναλήψεις και προς έκπληξη όλων το YouTube.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή