Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη γυναίκα ράπερ και μόλις η τρίτη εκπρόσωπος του χιπ χοπ που εντάσσεται στο Hall of Fame των συνθετών έγινε, το Σάββατο, η Missy Elliot  (φωτ.). Την «ταπεινή ευγνωμοσύνη» της εξέφρασε η καλλιτέχνις μέσω του Twitter, δίνοντας συγχαρητήρια στους υπόλοιπους συνθέτες που επιλέχθηκαν για ένταξη το 2019 – ανάμεσά τους ο Γιουσούφ Ισλάμ, όπως είναι το καινούργιο όνομα του Κατ Στίβενς. «Μία από τις αγαπημένες μου τραγουδοποιούς όλων των εποχών» χαρακτήρισε τη Missy ο επικεφαλής του Hall of Fame, Νάιλ Ρότζερς, μιλώντας στο CBS.

(…) Η πρωταγωνίστρια των εμβληματικών μιούζικαλ «Hello Dolly» και «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές» Κάρολ Τσάνινγκ (φωτ.) πέθανε χθες σε ηλικία 97 ετών. Η Τσάνινγκ ερμήνευσε τον ρόλο της Ντόλι Λιβάι περισσότερο από 5.000 φορές στο Μπρόντγουεϊ και σε περιοδείες σε όλον τον κόσμο από το 1960 έως το 1990, και μάλιστα κέρδισε το βραβείο Τόνι καλύτερης ηθοποιού για το «Hello, Dolly!». Η ερμηνεία της Λορελέι Λι στο μιούζικαλ «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές» την έκανε σταρ σε μία βραδιά και μπήκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Time.

(…) Επιβεβαίωσε τη φήμη του ως το «κακό παιδί» του μπαλέτου. Ο Ρώσος χορευτής Σεργκέι Πολούνιν (φωτ.), ο οποίος εμφανίστηκε πριν από λίγους μήνες και στην Αθήνα, απομακρύνθηκε από την Οπερα του Παρισιού και την παραγωγή της «Λίμνης των κύκνων» εξαιτίας ομοφοβικών και σεξιστικών σχολίων του στο Instagram. Ο Πολούνιν έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι οι άνδρες πρέπει να μεγαλώσουν και να καταλάβουν ότι είναι λύκοι, λιοντάρια και ηγέτες, ενώ σχολίασε αρνητικά τους υπέρβαρους ανθρώπους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή